1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni çevre yoluna Şeyh Said ismini verdi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni çevre yoluna Şeyh Said ismini verdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni çevre yoluna Şeyh Said ismini verdi

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan yolunu Elazığ yoluna bağlayacak olan yeni çevre yolunu ‘Şeyh Said Bulvarı’ ismini verdi. Belediyenin bu tavrı bölgede olumlu bir dönüş alırken ırkçı-kemalistlerin tepkisini aldı.

07 Aralık 2023 Perşembe 03:36A+A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan yolunu Elazığ yoluna bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki yolun yapım çalışmalarının devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yapımı devam eden çevre yoluna, ‘Şeyh Sait Bulvarı' olarak ismi verildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşımında çevre yoluna "Şeyh Sait Bulvarı" ismini verdiğini açıklaması sonrası ırkçı ve Kemalist çevrelerde linç kampanyası başlatıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini Diyarbakır halkına yönelik bu önemli hizmetten ama hassaten de bulvara verilen Şeyh Said isminden ötürü tebrik ediyoruz. Ümmet bilinci ve İslam kardeşliğinden nasipsizler ona düşman olsa da biz her zaman Aziz Şehidi rahmetle, minnetle anıyoruz.

HABERE YORUM KAT

23 Yorum