1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öğrencileri din öğretimine yönlendiremezmiş!
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öğrencileri din öğretimine yönlendiremezmiş!

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öğrencileri din öğretimine yönlendiremezmiş!

Sol-Kemalist yayın organları öğrencilere seçmeli dini dersler hakkında bilgi verilmesini dahi karşı!

11 Ocak 2022 Salı 11:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan bir görsel öğrencilere seçmeli olan “Kuran-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler” dersleri hakkında bilgi veriyor.

046f77c7-b3fc-4301-b1e5-a9e20c49-i3lp.jpg

Netice olarak bu görseli paylaşan müdürlük Din Öğretimi Genel Müdürlüğü! Müdürlük kendisinden beklenen bir şeyi yapıyor. Asıl Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öğrencileri beden eğitimi hakkında bilgilendirse haber konusu olabilir!

Sol-Kemalist bazı haber siteleri ise Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan görselin müdürlüğün görevini aşan bir içerik olduğunu iddia etti.  MEB’in görevi öğrencileri bu derslere yönlendirmek olmadığı ifade edilmiş.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görsel din öğretimi ile alakalı dersleri kapsıyor. MEB’e bağlı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü vb. müdürlüklerin sosyal medya hesaplarına bakılırsa kendi alanlarıyla alakalı çalışmalarının tanıtımlarını ve duyurularını yaptıkları görülecektir.

O halde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü seçmeli dini derslerin tanıtımını gerçekleştirince niye rahatsız olunuyor!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum