1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Didim’de tecavüz ithamı ve sopalı saldırıların arkasında ne var?
Didim’de tecavüz ithamı ve sopalı saldırıların arkasında ne var?

Didim’de tecavüz ithamı ve sopalı saldırıların arkasında ne var?

Didim’de yaşanan meşum hadiseler ve iddiaların arkasında medya kumpası mı var?

15 Haziran 2021 Salı 14:03A+A-

HAKSÖZ HABER

Didim’de bir otel inşaatı üzerinden tırmanan gerilim açık bir çatışmaya dönüştü. Yaşanan gerginlikte daha önce Belediye Başkanı’nın evi kurşunlanırken meclis üyeleri de darp edilmişti.

Son olarak ise Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatına beyzbol sopalarıyla saldırı düzenlendi. Akşam yemeği için avukatı ile bir restoranda oturmakta olan Atabay 5-6 kişilik bir grubun sopalı saldırısına uğrayarak yaralandı.

60c835da4e3fe0140cee03de.jpg

İddiaya göre Ahmet Deniz Atabay kendisinde önceki dönemde verilen bir inşaat ruhsatını usulsüz olduğu gerekçesiyle iptal ediyor ve mahkeme de binanın fazla katlarının yıkılması için karar veriyor. Ardından ise Belediye Başkanı Atabay hakkında çok ciddi iddialar bazı yayın organlarını süslemeye başlıyor.

Özışık Kardeşler tarafından çok ciddi ithamlarla hedef alınan Atabay hakkında savcılık “takipsizlik” kararı verdi. Özışık Kardeşler ise ileri sürdükleri iddiaları kanıtlamak için şimdilik hiçbir şey yapmadılar. Çeşitli kumpaslar kurmak dışında…

İddiayı çok ciddi olarak nitelememizin sebebi ise Belediye Başkanı’nın bir kadına üç ay boyunca tecavüz ettiği ithamından oluşması. Savcılık makamlarının sordukları basit sorulara dahi tecavüze uğradığı söylenen kişinin cevap veremediği görülüyor.

60c835da4e3fe0140cee03dc.jpg

Netice itibariyle havada kalan iddialar sebebiyle de takipsizlik kararı alınıyor! Özışık kardeşlerin ise ruhsatsız olduğu için Belediye tarafından mühürlenen otelin sahibi ile ilişkileri olduğuna dair iddialar durumun vahametini artırmakta!

Şimdi bu iddiaları televizyonlarda dile getirenler iddialarını kanıtlama yoluna gitmeyecekler mi? Bir insana tecavüzcü ithamında bulunmak bu kadar kolay bir şey midir? En nefret ettiğiniz kişi dahi olsa tecavüz gibi bir iddiayı öne sürmek için çok ciddi delilleriniz olması gerekmiyor mu?

Buradaki asıl sorun ise tecavüz iddialarının konuşulduğu vasattan daha vahim bir gerçekliği ortaya çıkartıyor. İstediklerini yaptırmak üzere tehdit ve şantaj diline sahip bir medya ve siyaset iklimi ülkemize egemen durumunda ne yazık ki. İçinde bulunduğumuz vasat mafyayla, eli sopalı magandalarla birlikte kumpaslar organize etmesi ihtimali bulunan bir medyanın varlığına işaret ediyor!

Didim Belediye Başkanı ve ekibi haklarındaki iddialara karşı şöyle bir video hazırlayıp kamuoyuyla paylaştı:

HABERE YORUM KAT

3 Yorum