1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Devletin aygıtlarını Müslümanlara karşı kullananlar bürokratları tehdit mi ediyor?
Devletin aygıtlarını Müslümanlara karşı kullananlar bürokratları tehdit mi ediyor?

Devletin aygıtlarını Müslümanlara karşı kullananlar bürokratları tehdit mi ediyor?

Bürokratları aba altından sopa göstererek tehdit eden, devletin tüm organlarını Müslümanların aleyhine kullanmaktan çekinmeyen Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugünkü eleştirel kaygı ve tavırları gerçeği yansıtıyor mu?

29 Ocak 2022 Cumartesi 18:40A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP geçmiş yıllardaki hatalarını ısrarla tekrarlamaya devam ediyor. AK Parti ile girişilen iktidar süreçlerinde Müslümanlara karşı saldırgan tutumlarda bulunan CHP, söylemleriyle de değişmediğini kanıtlıyor. 

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu CHP'nin geçmişine dair hiçbir özeleştiri sunmadığı gibi bugünü dünden daha kötü lanse etmeye devam ediyor. 

Bekaroğlu sosyal medya hesabından, "Devlet aygıtını siyasete alet etmek, siyasi rakibini alt etmek için kamunun imkanlarını kullanmak alçaklıktır, ahlaksızlıktır, suçtur. Bu suçu işleyen ahlaksız alçaklar er geç hesap vereceklerdir." ifadelerini kullanarak partisinin damarlarında yatan sorunlu alanları umursamadan bugünkü iktidara yüklendi. 

Elbette iktidarın birçok hatası olabilir ve eleştirilebilir. Ancak bir başka siyasi partinin hele de CHP'nin, kendi geçmişini bir kenara bırakarak iktidara eleştirel olmaktan da uzak bir biçimde saldırgan tutumlarla yüklenmesi makul bir siyasi söylem olmaktan uzak bir çizgiyi yansıtıyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bürokratları uyarı altında tehdit ederken, partisinin milletvekillerinden aşağı kalmıyor. Bir süredir bürokratlar üzerinden siyasi polemikler oluşturmaya çalışan bunda başarılı olmadığını bilmesine rağmen söylemlerinin dozajını arttıran Kılıçdaroğlu bürokratları aba altından sopa göstererek tehdit ediyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, "Şahıs ve ailesi, TÜİK bürokratını anında çöpe attı. Bunların suçlarına ortak olan bürokratlar, geç olmadan bu yoldan dönün. Başınıza aynısı gelecek. Suçlar sırtınızda yeni iktidara merhaba diyeceksiniz!" sözleriyle bugünkü iktidara bürokrasinin sırt çevirmesi gerektiğini, kendilerini yarına yani kendi partilerinin iktidar olduğu bir sürece hazırlamaları gerektiği mesajını verdi. 

Sicili kabarık partileriyle iktidar olma arzusu taşıyan muhalif kesimlerin şedid tavırları karşısında tarih yeniden canlanırken sözde eleştirel mesajların altındaki tehdit dikkatlerden kaçmıyor. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilgili paylaşımı, 

kemal-kilicdaroglu-burokratlar-tehdit.jpg

 

Mehmet Bekaroğlu'nun ilgili paylaşımı,

mehmet-bekaroglu.jpg

HABERE YORUM KAT

10 Yorum