1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Denizli'de koronavirüs alarmı: Toplu etkinlikler yasaklandı
Denizli'de koronavirüs alarmı: Toplu etkinlikler yasaklandı

Denizli'de koronavirüs alarmı: Toplu etkinlikler yasaklandı

Denizli Valiliği, koronavirüs salgını tehlikesine karşı uygun görülen yerler haricinde kent genelindeki açık alanlarda yapılması planlanan, her türlü toplu etkinliklerin 3 günlük süre ile yasaklandığını duyurdu.

24 Temmuz 2020 Cuma 18:53A+A-

Denizli Valiliği, koronavirüs salgınına karşı önlemlerini artırmaya devam ediyor. Şehirde virüsün hızlı artış göstermesi nedeniyle tedbirler artırıldı. Valilikten yapılan açıklamada, “Kent genelinde eylem ve etkinliklerin kamu düzeni güvenliğini tehlikeye düşürebileceğinden dolayı koronavirüs ile mücadele kapsamında yayılmayı önlenmek amacıyla tedbirler artırıldı” denildi.

TOPLU EYLEMLER 3 GÜN SÜRE İLE YASAKLANDI

Konu ile ilgili Denizli Valiliğinden açıklama ise şu şekilde: “Umuma açık veya kapalı yerler ile park-bahçe, mabetlerde, genel yollar ve kamu hizmeti görülen bina ve tesisler ile bunların eklentilerinde yapılacak olan ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri yürüyüşleri Kanununun 17. Maddesi gereğince belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem ve etkinliklerin Denizli il sınırları içerisinde kamu düzenini ve sağlığını tehlikeye düşürmeyen valilik ve kaymakamlıklarca açık alanlarda uygun görülenler hariç olmak üzere ilimizdeki açık alanlarda yapılması planlanan her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, toplu karşılama ve uğurlama, basın açıklaması, çelenk sunma, oturma eylemi, stant açma, protesto eylemi ve bunun gibi eylem ve etkinlikler 24 Temmuz 2020 günü itibariyle 3 gün süreyle yasaklanmıştır.”

 

HABERE YORUM KAT