1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Denizli Valisi tutumunu beğenmediği dönercinin önce kapatılmasını istedi ardından özür diledi
Denizli Valisi tutumunu beğenmediği dönercinin önce kapatılmasını istedi ardından özür diledi

Denizli Valisi tutumunu beğenmediği dönercinin önce kapatılmasını istedi ardından özür diledi

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, yaptığı denetimlerde bir döner ustasının eldivensiz çalıştığını görüp dönerciye maskesini düzgün takmasını söyledi umursanmayınca kızıp dönercinin kapatılmasını istedi.

18 Ekim 2020 Pazar 15:21A+A-

HAKSÖZ HABER

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, yaptığı denetimlerde bir döner ustasının eldivensiz çalıştığını görüp yanına yaklaşıp dönerciye maskesini düzgün takmasını ve eldivensiz çalışmaması yönünde uyarılarda bulundu. Vali Atik tarafından uyarılan usta, Vali Atik’in söylediklerini umursamayıp döner kesmeye devam edince duruma sinirlenen Vali Atik işletmenin denetlenmesini ve gerekli cezanın kesilmesi talimatını verdi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda korona virüs denetiminde bulunuyordu. Vali Atik, denetimler esnasında bir döner ustasının döner keserken eldiven takmadığını görünce önce uyarıda bulundu. Ardından da dönerci tanımadığı valinin uyarılarına kulak asmayınca da duruma sinirlenen vali polis ekiplerinden uygunluk denetimi yapılmasını ve dönercinin kapatılmasını istedi. Döner kesmeye devam eden çalışan ve iş yerine cezai işlem uygulandı. Sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından Vali Atik özür diledi.

Vali Atik özür açıklamasında, “Gün boyu yapılmış olan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü.” dedi.

valilik-aciklama.jpeg​​​​​​​

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum