1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Demedi demesinler!"
"Demedi demesinler!"

"Demedi demesinler!"

Türkgün yazarı Yıldıray Çiçek Tele 1 için; “Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler…” tehdidinde bulundu.

29 Haziran 2021 Salı 10:47A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek Tele 1 haber sitesini hedef aldı.

Yıldıray Çiçek Tele 1 için; “Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler…” diye yazdı.

Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren'i "Ülkücüler daha kendilerine ettiğin hakaretleri, attığın iftiraları unutmadı… Sakalını teker teker yolarlar bizden söylemesi…" sözleriyle tehdit etmişti.

Oldukça bayağı bir dil ve üslupla yazılan köşe yazısı, ‘mafya liderlerinin yazdığı mektuplara’ benzerken içerdiği tehdit mesajları ile de yazarının ‘düşünce’ dünyasını sorgulattı!  

Tele 1’in bir sokak röportajını haberine konu edinmesine rahatsız olan Türkiye’nin ‘en çok kamu reklamı alıp hiç okunmayan gazetesi’ Türkgün yazarı da olan Yıldıray Çiçek, Tele 1 çalışanlarını tehdit eden bir yazı kaleme aldı.

Tele 1 yayın organı “Bahçeli kaset mi neyin varsa söyle affederiz, oy da veririz” sözleriylle kimliği belirsiz bir kişinin haberini yaparak şeref ve haysiyet celladı olduğunu, itibar suikastı yapmakta profosyonelleştiğini tescil etmektedir. Çünkü böylesi bir cümleyi "haber diye" kamuoyuna takdim etmek insanların namusuna ve itibarına dönük barbarca bir saldırıyı, iğrenç bir kara propagandayı ihtiva etmektedir.

Şüphesiz Tele 1, OdaTv, YolTv, VeryansınTv gibi ajitisayon ve provakasyonu meslek edinmiş yayın organları topluma karşı suç işlemeyi, siyasete karşı saygısızlık yapmayı teamül haline getirmiş durumdalar.

Haber içeriğinin, dilinin ve hedefinin ahlaken ve hukuken savunulacak hiçbir tarafı yoktur. Buna rağmen bu tür çirkin provakasyonlara verilecek cevapların ahlaki ve hukuki çerçeveye riayet etmesiyle boşa çıkarılabileceği muhakkaktır. 

Gittikçe klasikleşen bir ifade ve savunma biçimi haline gelen FETÖ’cülük ithamının da bolca kullanıldığı yazıda Çiçek:

“Geçtiğimiz günlerde TELE-1 isimli televizyon kanalı bunun bir örneğini verdi. Sokakta kahpenin tekini konuşturup ve bu kahpenin Cumhur İttifakı’nın birliğinden rahatsızlığını “Bahçeli kaset mi neyin varsa söyle affederiz, oy da veririz” sözleriyle ifade etmesini haber diye sosyal medya sayfalarına, internet sayfalarına koyma ahlaksızlığını gösterdiler. Bu iftira FETÖ’nün bir mahsulü iken sözde Sol’un CHP’ye ve kuyruklarına hizmet eden televizyonu böyle bir alçaklığı, böyle bir kahpeliği haber olarak kullanabiliyor. Ülkücüler TELE- 1’i başlarına geçirse, yerle bir etse sonra Ülkücüler suçlu oluyor. Ülkücüleri sürekli hakaretlerle, iftiralarla taciz ve tahrik ediyorlar sonra Ülkücüler tepki gösterince bu sefer “Bize saldırdılar, bizi hedef gösterdiler” diyerek toplaşıp hep beraber ağlıyorlar. Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler… ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum