1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. DEİK bu siyonistle iş yapmak zorunda mı?
DEİK bu siyonistle iş yapmak zorunda mı?

DEİK bu siyonistle iş yapmak zorunda mı?

- Türkiye Dış Ekonomik İlişkileri Kurulu, Siyonist paylaşımlar yapan başkanını görevde tutmaya devam ediyor.

13 Şubat 2024 Salı 12:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İsrail-Türkiye İş Konseyi Başkanı Gad Shoshan, 7 Ekim’de başlayan olaylardan beri sosyal medya hesabından Siyonist paylaşımlarda bulunuyor.

DEİK’in onlarca iş konseyi bulunuyor ve her bir iş konseyinin iki ülkede olmak üzere karşılıklı iki başkanı oluyor.

Türkiye-İsrail İş Konseyi Başkanı Mert Özgün iken İsrail-Türkiye İş Konseyi Başkanı ise Gad Shoshan.

Linkedin hesabını aktif olarak kullanan Shoshan, bu sayfada yaptığı paylaşımlarda yoğun olarak İsrail’in saldırılarını ve Gazze halkına karşı yürütülen etnik soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor.

BM’de alınan kararlardan İsrail’i protesto eden örgütlere birçok Filistin yanlısı gelişmeyi protesto eden Shoshan, geçtiğimiz ay İsrail lehinde propaganda yapan ve ardından sınır dışı edilen Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel için paylaştığı mesajda Türkiye’yi ziyaret etmeme çağrısında bulunuyor.

İsrail-Türkiye İş Konseyi’nin sorumluluğu verilen bir şahsın Türkiye’ye yapılacak turistik faaliyetleri engelleme çabası karşısında Shoshan’ın koltuğunda kalmaya devam etmesi tam bir garabet örneğidir.

Sadece Hamas ve Türkiye’ye iftira atmakla kalmayan Shoshan, bir başka paylaşımında bir Müslüman tiplemesinin ülkeden ülkeye gezerek terörist faaliyette bulunduğu imajıyla İslamafobi mesajı vermekten geri durmuyor.

Bununla beraber Ocak ayında yeni kurullarını oluşturan DEİK, yukarıda da adı geçtiği gibi Türkiye-İsrail İş Konseyi Başkanlığına Etisan Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Mert Özgün'ü getirmiş durumda.

Özgün göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada katledilen binlerce insana atıfta bile bulunmazken, ticari ilişkilerin toplumlar arası ilişkileri geliştirdiğinden bahsederek İsraille ticaretin önemini ballandıra ballandıra anlatıyor.

Özgün: "Türk-İsrail İş Konseyi her dönem değerli başkanlarının öncülüğünde kazanılan ticari başarılarla iki toplum arasında çimento görevi görmüştür. Bu çimento ile atılan güçlü temellerin üzerine yeni ticari köprüler eklemek ve yeni rotalar çizmek bizlerin görevi" ifadelerini kullanıyor.

Ticareti devam ettirirken geçmişte imzalanmış ve süregelen sözleşmeleri öne süren iş adamları bu Siyonisti bari koltuğundan edecek iradeye sahip değiller mi?

Bu arada hatırlatmış olalım: DEİK’in mevcut başkanı Nail Olpak eski Müsiad Genel Başkanı, şimdiki Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise DEİK’in Genel Başkan Yardımcısı.

gad-shoshan-1.jpg

gad-shoshan-2.jpg

gad-shoshan-3.jpg

gad-shoshan-4.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum