1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye ‘serok’ hatırlatması: 48 saattir ağzını bıçak açmadı
Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye ‘serok’ hatırlatması: 48 saattir ağzını bıçak açmadı

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye ‘serok’ hatırlatması: 48 saattir ağzını bıçak açmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da 'Serok Erdoğan' sloganı ile karşılanması üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP liderine seslendi. Davutoğlu, Bahçeli için '48 saattir ağzını bıçak açmadı' dedi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 13:25A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır'da 'Serok Erdoğan' sloganlarıyla karşılanmasına değinen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, kendisine 5 yıldır 'Serok Ahmet' diyen MHP lideri Bahçeli'ye seslendi.

Partisinin Kocaeli il toplantısına katılan Ahmet Davutoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır’daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli’nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Bakalım ne yapacak Bahçeli?" diye konuştu.

“AĞZINI 48 SAATTİR BIÇAK AÇMADI”

Diyarbakır'da yaptığı konuşma sonrası meydanda ‘Serok Ahmet' sloganları atıldığını hatırlatan Davutoğlu, “O günden bugüne Bahçeli Serok Ahmet diyerek hem beni güya teröristlerle işbirliği yapıyor görüntüsüne sokmaya çalışıyor sadece Kürtçe konuştuğum için. Hem de bu toprakların dili olan Kürtçeye hakaret ediyor. Şimdi gördünüz Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır'daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli'nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Bakalım ne yapacak Bahçeli? Biz bu toprakların her dilini severiz, her inancını severiz, her insanını severiz, taşını severiz, toprağını severiz…” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum