1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Damarlarında “Kel Ali” ruhu dolaşan “küçük Perinçek”
Damarlarında “Kel Ali” ruhu dolaşan “küçük Perinçek”

Damarlarında “Kel Ali” ruhu dolaşan “küçük Perinçek”

Nihat Genç kendine ait küçük dünyasında yine bir şeyler zırvalamış!

20 Mart 2021 Cumartesi 16:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Nihat Genç bir zamanlar TV’lerde ‘aydın’ vasfı ile gezip dolaşan kendince kültür, tarih anlatan entelektüel magandalardan birisiydi. Sonra popülerliği sönümlenince zaten var olan dengesizliği had safhaya ulaştı.

İşin özünde ciddiye alınacak bir kimse ile karşı karşıya değiliz. Peki, bu haberi neden yazma ihtiyacı hissettik?

Sosyal mecralarda epey dolaşan bir videoda Nihat Genç ‘İstiklal Mahkemeleri kurup’ birilerini burada yargılamaktan bahsediyor. Artık ne tür bir madde kullandıysa onun etkisinde olduğu belli olan Genç’in bu sözleri Türkiye’nin içinden geçtiği siyasal vasattan gücünü alıyor!

Parti kapatmaların, ırkçı and dayatmalarının konuşulduğu bir Türkiye’de birileri de çıkıp sistematik zulüm makinası olan ‘İstiklal Mahkemelerini kurmaktan’ bahsedecektir. Geçmiş olsun!

Nihat Genç’in İstiklal Mahkemesinde yargılamayı düşündüğü isim ise eski Başbakan Ahmet Davutoğlu. Türkiye’de ne kadar karakter yoksunu varsa Türkiye’nin vicdan merkezli dış politikasını eleştirmek için Ahmet Davutoğlu’na yükleniyor. Halbuki bu müspet dış siyaset perspektifi pekala Davutoğlu ile Erdoğan tarafından inşa edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a laf söyleyemeyenler Ahmet Davutoğlu’nu hedef alıyorlar! Bıçkın tavırlarıyla bilinen Nihat Genç de Perinçek’ten aldığı gazla olsa gerek 'delikanlılık' taslıyor. Bundan âlâ korkaklık mı olur?

HABERE YORUM KAT

9 Yorum