1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cübbeli Fitne’nin bitmeyen tekfir seferberliği
Cübbeli Fitne’nin bitmeyen tekfir seferberliği

Cübbeli Fitne’nin bitmeyen tekfir seferberliği

Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü her durumda müfteri olmayı, itibar suikastına girişmeyi karakter edinmiş!

04 Mart 2023 Cumartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan, 11 ili etkileyen ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan depremler dünyanın gündeminde. Müslümanlar ise kimisi sahada kimisi ise ilmi vasıfları gereği bulundukları yerlerde depremin yaralarını sarmak için uğraşıyor.

İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Mehmet Görmez depremin ardından yayımladığı programlarında herkesin faydalanabileceği nasihat ve önerilerde bulunuyor. Hassaten depremden etkilenen kimselere nasıl yaklaşılması gerektiği konusuna eğilen Mehmet Görmez son yayımladığı videolardan birisinde şu ifadeleri kullanıyor:

Onların (depremzedelerin) gönülleri Rabbe karşı kırık, devlete karşı buruk hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak hayatlarına rahmetle şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir.“

Derdi anlatmak için kullanılan bu latif üslup iyi niyet ve ihsanla yaklaşan herkese önemli şeyler söylüyor. Ancak gözleri körelmiş ve kalpleri katılaşmış olanlar bu sözlerden hareketle fitne ve iftira saldırıları başlatmakta gecikmediler.

Farklı Müslüman çevreleri belirli aralıklarla hedef alan Cübbeli Ahmet namlı müfteri bu sefer de eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Hoca’ya saldırdı. Mehmet Görmez’in yukarıdaki cümleleri hakkında şunları dile getirdi:

s-3169ade81bfcdeb5c51759e8c75ff1fbc44d28f3.webp

Anlaşılan o ki Ahmet Mahmut Ünlü her durumda müfteri olmayı, itibar suikastına girişmeyi karakter edinmiş! Karakter zafiyeti olanların kendileri dışındaki Müslümanları farklı yalanlarla tekfir etme çabasına girişmesi mizaçlarının doğal sonucudur.

Mehmet Görmez Hoca kuşatıcı usul ve üslubu ile Müslümanların istifade ettikleri bir isimdir. Cübbeli Muhbir ise iftira, yalan ve ahlaksızlıklarla tarihe adını yazdırdı bile. Müslümanları hedef gösterip zalimlerden alkış kopartmaya çalışanın ahiretteki akıbeti hayırlı olmayacaktır!

HABERE YORUM KAT

19 Yorum