1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cübbeli Ahmet’ten Esed rejiminin 'Tadamon Katliamı'na tepki!
Cübbeli Ahmet’ten Esed rejiminin 'Tadamon Katliamı'na tepki!

Cübbeli Ahmet’ten Esed rejiminin 'Tadamon Katliamı'na tepki!

Güya İslamcı, radikal ve tevhidi camia diye geçinen birçok vakıf ve derneğin üç maymunu oynadığı bir vasatta İran’ın katliamlarını ve kiralık adamlarıyla iş tutan çevreleri açık bir şekilde eleştiren Cübbeli Ahmet, önemli bir konuya işaret ediyor.

30 Nisan 2022 Cumartesi 12:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Esed rejiminin 41 sivili elleri ve gözlerini bağlı halde bir çukurda katlettiği Tadamon Katliamı görüntülerine tepki gösterdi. 

İran destekli Şebbiha çetelerinin ehli sünnet mensubu Müslümanları canlı canlı toprağa gömdüğünü belirten Cübbeli, başta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere Esed’e övgüler düzenlerin katliama ortak olduğunu ifade etti. 

Katliamı yapan katil Esed çetelerine lanet eden Cübbeli, Suriyeli Müslümanları geri göndermeye çalışan siyasetçilere de vicdanlı ve merhametli olma çağrısında bulundu. 

İslami camia, dernek ve vakıfların katil Esed rejiminin katliam ve vahşet görüntüleri karşısında bile tepkisiz kaldığı veya cılız tepkiler gösterdiği bu ortamda Cübbeli Ahmet’in doğrudan rejimi ve destekçisi katil İran’ı eleştirmesinin doğru ve erdemli bir tavır olduğunu vurgulamak isteriz.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'Tadamon Katliamı'na ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar,

cubbeli-1.jpgcubbeli-2.jpgcubbeli-3.jpgcubbeli-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum