1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çocuklar büstlere heykellere değil sevdiğiniz insanlara sarılın!
Çocuklar büstlere heykellere değil sevdiğiniz insanlara sarılın!

Çocuklar büstlere heykellere değil sevdiğiniz insanlara sarılın!

Modern cahiliye medya bombardımanı sayesinde küçücük çocukları nasıl kuşatıyor?

18 Temmuz 2021 Pazar 18:42A+A-

HAKSÖZ HABER

Her gün sol-Kemalist medya başta olmak üzere çeşitli yayın kuruluşlarında çocukların Atatürk büstlerine yönelik “ilgisini” gösteren haberlerle karşı karşıya kalıyoruz. Öyle bir atmosfer oluşturuluyor ki insan kuşkulanmadan edemiyor. Sanki çocukların Atatürk büstlerine gösterdikleri ilgiden ziyade medyanın bu konuyu gündemleştirmeye dönük özel bir ilgisi var!

1-180.jpg

Oluşturulmaya çalışılan algının ötesinde Kemalizm’in bir toplumun fıtri kodlarını nasıl bozduğunu görmek açısından ibretlik hadiseler olarak bu haberler incelenebilir. Toplumumuz artık birbirine gösteremediği sevgiyi betondan yapılma, kendisine bile faydası olmayan büstlere göstermeye başladı.

Modern cahiliyenin bu yozlaştırıcı etkisi medya organları tarafından beğeni unsuru olarak kamuoyuna yansıtılıyor. Çocukların ise bu yaşanan hengamede hiçbir kusuru yok! Onlar haber sitelerinde, akşam haberlerinde gösterilen bu içerikler karşısında şartlandırıldıklarının farkında bile değiller…

4-124.jpg

Burada sözde sevgi üzerine oluşturulan hegemonik duruma dikkat çekmek isteriz. Modern cahiliye nesilleri kuşatmak için Atatürk büstleri üzerinden bir söylem inşa ediyor. Türkiye gibi zaten “milli bayramlarda” görmeye alışık olduğumuz tapınma ritüelleriyle zihni iğdiş edilmiş bir toplumda küçücük çocuklar betondan büstlere sevgi gösterecek duruma geliyorlar!

2-225.jpg

Tamamen akıl dışı, mantıktan ve izandan yoksun, ifsad olmuş bir “sevgi” anlayışıyla minicik yavrucaklar batıl ideolojileri köle olarak yetiştiriliyorlar. Betondan bir büste sarılmanın özendirilecek yanı nedir? Sabah akşam bu tarz haberler yapan yayın organları toplumumuzun akıl sağlığıyla oynadıklarının farkındalar mı acaba?

3-161.jpg

Çocuklar! Betondan yapılma büstlere değil annenize, babanıza, kardeşlerinize, büyüklerinize sevgi ve saygı gösterelim. İnsani olmayan bir takım duygulardan arınıp güzel ahlakın örneği olan davranışlara hep birlikte yönelelim. İmanımızın ve Rabbimize karşı olan sorumluluğumuzun gereği olarak kula kulluk etmekten kaçınalım! O vakit gerçek sevginin de gerçek özgürlüğün de ne demek olduğunu hissedip dünyaya da bunu gösterme imkânına kavuşmuş oluruz inşallah!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum