1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’li Turan Aydoğan kimliğinin ifşa olmasını istemiyor herhalde!
CHP’li Turan Aydoğan kimliğinin ifşa olmasını istemiyor herhalde!

CHP’li Turan Aydoğan kimliğinin ifşa olmasını istemiyor herhalde!

CHP Milletvekili Turan Aydoğan kibirli yaklaşımıyla sosyal medyada gündem oldu!

31 Temmuz 2021 Cumartesi 14:27A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP seçkinci elitist tutumuyla her zaman eleştirilerin odak noktasında olmuştur. Büyük oranda yüksek gelirli seçmenlerden oluşan kitlesiyle CHP’nin Cumhuriyetin kuruluşu esnasında bu kesim tarafından var edildiğini söylemek de mümkün.

CHP üstenciliğini gösteren bir hadise ise geçtiğimiz gün trafikte yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan kendisini kimlik sorgusu için durduran polislere kimliğini göstermiyor. Sebebini ise kendisini tanımamalarına bağlıyor. “Bakamazsın” diyen Aydoğan kendisini tanımadılarsa "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak bana da" şeklinde çözüm önerisini de dile getiriyor!

Polis memuru ise şaşkın bir şekilde “Bu kadar işimin arasında ona bakamam. Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" diyerek kendisini izah etmeye çalışıyor. Tam bu esnada ise Turan Aydoğan arabasıyla hızlıca bölgeyi terk ediyor.

Tartışma esnasında polise “Bakanların kimliğine bakabiliyor musun?” sorusunu soran Aydoğan polis memurundan gayet mantıklı bir cevap alıyor: “Bakanları tanıyabiliyorum ama sizi tanıyamayabilirim.”

Bu şekilde davranarak yanlış hareket ettiğinin söylenmesi üzerine ise Aydoğan “O zaman gereğini yap!” diyor. 

Türkiye’de son yıllarda sıkça tartışılan devlet ile halk arasındaki kopukluğu gösteren bu hadise Milletvekillerinin kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerine işaret ediyor. Aydoğan kimliğini göstermeden geçip giderken aynı durumdaki bir vatandaş ise dakikalarca sorgu noktasında bekletilebiliyor!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum