1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP'li Bolu ve Afyon belediyelerinin ırkçı uygulamaları Almanya tarafından mı finanse edilecek?
CHP'li Bolu ve Afyon belediyelerinin ırkçı uygulamaları Almanya tarafından mı finanse edilecek?

CHP'li Bolu ve Afyon belediyelerinin ırkçı uygulamaları Almanya tarafından mı finanse edilecek?

Almanya'nın kamu yayıncısı Deutsche Welle Türkçe, Almanya devletinin çeşitli fonlar aracılığıyla CHP'li belediyeleri destekleyebileceğini ifade etti.

07 Mayıs 2024 Salı 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Almanya devletinin yayın kurumu olan Deutsche Welle Türkçe, Almanya hükümeti ile ilişkili Bilim ve Politika Vakfı'nın (SWP) raporunu haber yaparak CHP'li belediyelere bir müjde verdi.

Türkiye’deki 31 Mart yerel seçimleri ile CHP'nin kazandığı illere dikkat çekilen raporda, Almanya ile Türkiye ilişkilerinin CHP'li belediyeler ile yoğunlaştırılacak, derinleştirilecek iş birliği ile canlandırıp artırılabileceğine dikkat çekiliyor.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in Türkiye ziyareti oldukça tartışmalı geçmiş ve Steinmeier Türkiye'de ziyaret ettiği her ilde Almanya'nın Siyonist işgal çetesine verdiği destek sebebiyle protesto edilmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise geçtiğimiz günlerde CNN İnternational'a verdiği röportajda Hamas için "terör örgütü" ifadesini kullanmıştı. DW'nin bu sözlerden sonra yaptığı haber Almanya ile CHP arasındaki ilişkilerin ekonomik olmaktan öte ideolojik bir hüviyete sahip olduğunu kanıtlıyor.

6-2-768x491.png

Başta Bolu, Afyon, Uşak olmak üzere CHP'li belediyeler her fırsatta mültecileri hedef gösterip nefret objesi haline getirirken DW'nin verdiği müjde CHP'li belediye başkanlarının yüzünü güldürmüş olmalı. Irkçı uygulamalarına finansör de bulan CHP'li belediyeler artık çok daha rahatça mültecilere istedikleri zulmü yapabilirler!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum