1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. CHP'li Ali Mahir Başarır’ın yalan söylediği belgelendi!
CHP'li Ali Mahir Başarır’ın yalan söylediği belgelendi!

CHP'li Ali Mahir Başarır’ın yalan söylediği belgelendi!

Avukat Mustafa Doğan İnal, CHP’li Ali Mahir Başarır’ın ‘kendisine açılan davaların’ aynı mahkemeye düştüğü iddiasını yalanlayan belgeleri paylaştı.

24 Ocak 2021 Pazar 19:51A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine açılan davaların hepsinin aynı mahkemeye düştüğü iddiasını öne sürdü. basliksiz-015.jpg

Bu paylaşımıyla yargılama sürecinde şaibe oluştuğunu kast eden Ali Mahir Başarır’ın yalanını Avukat Mustafa Doğan İnal ortaya çıkarttı. Mustafa Doğan İnal, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada dava açılış formlarını paylaşarak Ali Başarır’ın yalan söylediğini gözler önüne serdi.

Mustafa Doğan İnal’ın paylaşımında  altı dava açıldığı ve bunların beş ayrı mahkemeye düştüğü belgeleriyle kanıtlanıyor. Ali Mahir Başarır ise Türkiye’de en kısa sürede en fazla gafa imza atıp siyasi tarihe geçen bir isim olarak müstesna yerini şimdiden edindi bile. A. Mahir Başarır daha önce de tank-palet fabrikası satışından yola çıkarak “ordunun Katar’a satıldığını” iddia etmişti. CHP’li Mahir Başarır’ın bir sonraki hezeyanını heyecanla bekliyoruz!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum