1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP Yeni Cumhuriyetçi Kadın Modeline LGBTİ ile Kavuşmuş!
CHP Yeni Cumhuriyetçi Kadın Modeline LGBTİ ile Kavuşmuş!

CHP Yeni Cumhuriyetçi Kadın Modeline LGBTİ ile Kavuşmuş!

Kadını dini-geleneksel bağlarından özgürleştirip sekülerleştirmek için dün hicapsızlığı dayatan CHP, bugün de dünya kadınlar günü vesilesiyle LGBTİ’den medet umar hale gelmiş!

03 Mart 2016 Perşembe 15:49A+A-

HAKSÖZ-HABER

Güçlü olduğu zamanlar dans, şapka, başörtüsü yasağı gibi uygulamalar marifetiyle ve tepeden inmeci bir yaklaşımla laik-seküler batılı yaşam tarzıyla donanmış “Cumhuriyet Kadını Modeli”ni ikame etmek için topluma dayatmalarda bulunmaktan çekinmeyen CHP, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kadıköy’de billboardlarda astığı bir afişle ne kadar zavallılaştığını bir kez daha ortaya koydu.

CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin reklam billboardlarında yayınlanan, Kadıköy Belediyesi – LGBTİ Dayanışma Derneği’nin ortak kutlama mesajında “Lezbiyenim-Bİseksüelim-Transım- İnterseksim” mesajı ile “okulda, işte, mecliste, her yerdeyim!” yazılarak adeta kadınlarla alay edildi.

Sosyal medya üzerinden tepkilere konu olan bu afişler, aslında gelinen noktada CHP’nin ne kadar zavallılaştığının bir resmi olarak da okunabilir. Daha düne kadar sağ-muhafazakâr kitlelerden oy devşirmek için “çarşaf” açılımı yapmaktan bile geri durmayan bir zihniyetin bugün toplumdaki kadın profilinin kahir ekseriyeti ile alay edercesine Dünya Kadınlar Günü’nde kadın sorununu LGBTİ üzerinden gündeme getirmesi ciddi bir tutarsızlık, samimiyetsizlik ve çıkarcılık örneği olarak tanımlanabilir.

CHP ve HDP’nin benzer kulvarlarda gün geçtikçe daha da belirginleşen İslam’ın ahlaki değerleri karşıtı bu kirli yarışının onların gerçek yüzünü teşhir ettiği ve geniş kitlelerde karşılık bulmadığı, bulamayacağı açık.

İşte CHP’li Kadıköy Belediyesi – LGBTİ dayanışmasıyla billboardları süsleyen o afiş:

HABERE YORUM KAT

4 Yorum