1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP küstahlığı savunayım derken demogoji yapıyor
CHP küstahlığı savunayım derken demogoji yapıyor

CHP küstahlığı savunayım derken demogoji yapıyor

CHP, Pegasus çalışanlarının İslam’a hakaretlerine sahip çıkmakta geç kalmadı. İslam’a hakareti ise itina ile gizledi.

29 Nisan 2022 Cuma 20:54A+A-

CHP, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Müslümanlar cami ve evlerini ibadet ve dua ile doldururken, ayyaşlar içkili masalarından Kadir Gecesi tebriği yayınlayarak İslam'a hakaret eden Pegasus çalışanlarına sahip çıkmakta geç kalmadı.

CHP, ayyaşlarına sahip çıkarken demagoji yapmaktan da geri durmadı. Sanki bu kişiler içki içtikleri ve oruç tutmadıkları için tepki görmüşler gibi, bu ayyaşların İslam’a karşı gerçekleştirdiklerinin üstünü ise itina ile örtü.

Kendi dogmalarını eleştirilerden korumak için Anayasa’da cezai maddeler ihdas eden Kemalistlerin İslam’a hakareti özgürlük ve özel hayat kapsamında görmesi aymazlığın bir örneğidir.

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından "Bir kesim var ki herkes onlar gibi inansın, onlar gibi yaşasın, onlar gibi yaşamıyorsa da utansın, çile çeksin istiyor. Onlar gibi değilseniz şirket özel hayatınızın sahibi de olur, tehdit de edilirsiniz, işten de atılırsınız, soruşturma da açılır. Saygı adı altında savunulan bu" ifadelerini paylaştı.

Bu aymazlığın yorumunu okuyucularımıza bırakıyoruz.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum