1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Camiden, Kur’an’dan, imamdan nefret edenler kendi ‘imamlarını’ bulmuş gibi görünüyor!
Camiden, Kur’an’dan, imamdan nefret edenler kendi ‘imamlarını’ bulmuş gibi görünüyor!

Camiden, Kur’an’dan, imamdan nefret edenler kendi ‘imamlarını’ bulmuş gibi görünüyor!

Fransa'daki ifsad çalışmalarıyla tanınan sapkın Ludovic Zahed, Garanti Bankası sponsorluğunda Türkiye'ye gelecek!

21 Eylül 2022 Çarşamba 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Son yıllarda yozlaşmanın ve çürümenin yeryüzünde tamamen hüküm sürmesi için tağutların elindeki en güçlü silah cinsi sapkınlık! Sapkınlığın meşrulaşması için ellerindeki tüm imkanları kullanan zorbalar insanlığı yeni bir “kimlikle” tanımlamak istiyorlar.

Bu zorbalığa karşı Müslümanlar dışındaki inanç ve vicdan sahipleri de direniyorlar. Ancak sapkınlığı dört koldan yaygınlaştırmak isteyen emperyalistler kukla tipler eliyle meşruiyet arayışına girmiş durumdalar…

Bu kuklaların başında ise Müslüman olduğunu iddia eden Ludovic Zahed isimli Cezayir asıllı bir Fransız yer alıyor. Kendisini “eşcinsel imam” olarak tanımlayan Zahed, “LGBTI+ Müslümanlar” olarak nitelediği çevrelerin temsilcisi olduğunu iddia ediyor.

Fransa’da etkinlik gösteren Zahed, Bayer ve Garanti BBVA sponsorluğunda Türkiye’ye davet edildi. 7-11 Kasım tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde konuşmacı olarak yer aldığı bilgisi paylaşılan Zahed’in sponsorları anlaşılan sapıklığa destek olmak için seviye yükseltmişler!

zahed.png

Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan ifsad etkinliği camiden, Kur’an’dan, imamdan nefret edenlerin kendi ‘imamlarını’ bulduklarını gösteriyor. İslam düşmanları Zahed isimli sapığın arkasında saf durmaktan zerre kadar çekinmemişler anlaşılan!

Doğuş Grubu’nun ortakları arasında olduğu Garanti Bankası “Müslüman eşcinsel imam” tiyatrosuyla kimi kandırmak istiyor? Garanti’nin yapmaya çalıştığı şey gerçek anlamda dünyadaki en absürt işlerden birisidir. Şüphesiz ki bir banka olarak dindar hassasiyetlere sahip olan bir ülkede böylesi bir işe kalkışmış olmaları emperyalistlere olan güveninden kaynaklanmaktadır! 

Varlık ve servet içinde yüzüp hakkı yalanlayanları bana bırak, onlara biraz mühlet ver. (Müzzemmil, 73/11)

HABERE YORUM KAT

9 Yorum