1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Büyücülük yapan sosyal medya hesapları hakkında işlem başlatılmalı!
Büyücülük yapan sosyal medya hesapları hakkında işlem başlatılmalı!

Büyücülük yapan sosyal medya hesapları hakkında işlem başlatılmalı!

Sosyal medyada medyum büyücülük yaparak batıni ritüeller sergileyen hesaplar muharref kültürü yaygınlaştırıyorlar.

24 Aralık 2020 Perşembe 17:49A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medya hesaplarından kedi, kuş başta olmak üzere hayvanlara zarar vererek hatta öldürerek ‘büyü bozma’ seansları düzenleyenler hayvanlara çektirdikleri eziyetin yanında insanları da dolandırıyorlar. Gayet olağan bir şeymiş gibi hayvanları öldürüp videosunu paylaşan hasta ruhlu tipler hakkında işlem başlatılmalıdır!

Ayinlerinde kullandıkları dini terimlerle din anlayışını da zedeleyen ‘medyumlar’ konusunda medyanın da kabahati gözden kaçırılmamalı. Medyumluk yıllarca televizyon ekranlarında ilgi objesi haline getirilerek sunuldu. Bu sebeple olsa gerek büyücülük, medyumluk gibi muharref kültürün batıl inanışları bir şekilde varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Şimdi ise yeni medya imkânlarını kullanarak örgütlenen heretik akımlar toplumun akıl ve ruh sağlığını tehdit ediyor. Başta hayvanlar olmak üzere maddi ve manevi anlamda canlı yaşamına zarar veren büyücülük, medyumluk sapkınlığına karşı bir şeyler yapılmalıdır. Öncelikle masummuş gibi görünen ‘burç’ edebiyatından başlanılarak bu tarz hurafelerin görünürlüğü ortadan kaldırılmalı ve yasal düzenlemeler devreye sokulmalı. Aksi halde sosyal medyada artarak çoğalan katliamların önüne geçilemeyecek!

epzkr73wwaepv3c.jpg

Bu hesap işlediği cürümleri eleştiren kullanıcılara "kanun ne derse o, 300 TL cezası var" diyerek cevap veriyor. 

basliksiz-005.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum