1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Bursa Özgür-Der Uludağ'da Piknik’te Buluştu
Bursa Özgür-Der Uludağ'da Piknik’te Buluştu

Bursa Özgür-Der Uludağ'da Piknik’te Buluştu

Bursa Özgür-Der mensupları Uludağ Soğukpınar’da gerçekleştirilen piknikte buluştu.

20 Mayıs 2014 Salı 13:07A+A-

Soğukpınar Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknikte sabah kahvaltısından sonra futbol  ve voleybol maçları yapıldı. Türkiye’deki güncel meselelerin konuşulduğu sohbet ortamları oluşturuldu.

Öğle namazından sonra da yine güncel meseleler ve Suriye direnişi konuşuldu. Suriye’de akademik çalışmalar yapan ve savaş sonrasında Türkiye’ye yerleşen Abdullah Hoca’nın Suriye ile ilgili değerlendirmeleri sonrasında konuyla ilgili sorular soruldu. Müslümanlar olarak daima zalimlerin karşısında mazlumların yanında olmamız gerektiği bilinç ve sorumluluğuyla Suriye direnişine, İhvan-ı Müslim’e, Hamas’a  ve dünyadaki  küfre, zulme ve şirke karşı mücadele veren İslami direnişlere destek verilmesi  gerektiği vurgulandı. Manisa Soma’da hayatını kaybeden Maden işçilerine Allah’tan rahmet kalanlarına da sabır duaları dilenirken, olayın sorumlularının ve ihmali bulunanların hesap vermeleri gerektiği vurgulandı.

Yenilen öğle yemeğinin ardından da sohbetler devam etti. Sonrasında ise dağ yürüyüşü yapıldı.

Çocuklarla, gençlerle, ailelerle bir araya gelerek yapılan etkinlikler, sohbetler, tanışmalar sorumluluk bilincinin, birlikte hareket etmenin, dayanışmanın güzel bir örnekliğini göstermiş oldu.

Birlikte kılınan İkindi namazından sonra program sona erdi.

ozgurder_,bursa_piknik_2014-(1).jpg

ozgurder_,bursa_piknik_2014-(2).jpg

ozgurder_,bursa_piknik_2014-(3).jpg

ozgurder_,bursa_piknik_2014-(4).jpg

ozgurder_,bursa_piknik_2014-(5).jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum