1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu zihniyet mi gençliği yönetecek?
Bu zihniyet mi gençliği yönetecek?

Bu zihniyet mi gençliği yönetecek?

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan lümpen üslubuyla Adem Özköse’yi hedef almış!

09 Mayıs 2021 Pazar 22:06A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti’nin gençlik politikaları hususunda eksikleri olduğu bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dile getirilmiş bir gerçek. Bu tespiti yapmanın ötesinde var olan eksiklikleri gidermek noktasında ne yapıldığı ise meçhul.

Bu noktadaki eksikliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın tarz üslubuyla ortaya koyduğu örnekliğin de ibretlik bir duruma işaret ettiğini belirtmek gerek. Yani sorunu çözmek bir yana çözüme yönelik adım atması gereken sorumlular söylemleri ile sorunu daha da derinleştiriyorlar!

Eyüp Kadir İnan, camide biber gazlı müdahaleyi eleştiren gazeteci Adem Özköse’yi kibirli, devletçi, kaba milliyetçi bir tarzla hedef alıyor. Eskiden büyük ile küçük arasındaki ilişkide bir takım sabiteler vardı. Özellikle büyüklere yönelik bir söz söylenecekse üslup sözün kendisinde daha önemli bir şey olarak görülürdü. Ancak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı bunları unutmuş olsa gerek!

Eyüp Kadir İnan şu sözlerle camide biber gazıyla yapılan müdahaleyi eleştiren Adem Özköse’yi hedef alıyor: Bir meselenin aslı astarı nedir öğrenmeden duyar kasmak, akıl vermeye kalkmak, ayniyle provakatörlüktür. Gaziantep Valiliğimiz meselenin aslını aşikar etmiştir. Ne devletimiz bu gibi çakallara eyvallah der ne de biz derdi bağcıyı dövmek olanlara eyvallah deriz.

İl Emniyet Müdürünü dahi kamuoyunun tepkisi sebebiyle emekliye ayrılmak zorunda bırakan bir hadisede İnan, üstten bakan bir tarzla bir büyüğüne had bildiriyor! Şu yazılanları görünce gelecek adına kaygılanmamak elde değil. Siyasi olarak bilgisiz nezaketten uzak söylemleri görünce AK Parti’nin gençlik politikaları noktasındaki eksikliklerinin vücut bulmuş halini görüyoruz. Üzülmemek elde değil!

basliksiz-041.jpg

2-216.jpg

 

HABERE YORUM KAT

12 Yorum