1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu utanç susularak geçiştirilebilir mi?
Bu utanç susularak geçiştirilebilir mi?

Bu utanç susularak geçiştirilebilir mi?

Bursa'da düzenlenen ‘Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma’ programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a, katil İsrail ile ticaretin devam ettiği gerekçesiyle tepki gösterildi.

02 Mart 2024 Cumartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye'de devletin Siyonist çete ile ticareti durdurma noktasında gerekli adımları atmaması her geçen gün büyüyen bir vebal ortaya çıkartıyor. İslami hassasiyete sahip çevreler başta olmak üzere birçok insan katil şebeke ile ticaretin azalarak da olsa devam etmesinin oluşturduğu vebal sebebiyle suçluluk hissediyor.

İktidar ise verdiği rakamlarla sadece "var olan ticaretin azaldığını" söyleyerek gerginliği azaltmanın peşinde. İkna edicilikten uzak bu tutum Tel Aviv rejiminin birtakım ihtiyaçlarının Türkiye tarafından sağlandığı gerçeğini değiştirmiyor.

Bursa'da düzenlenen ‘Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma’ programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a katil İsrail ile ticaretin devam ettiği gerekçesiyle tepki gösterildi. "Limanlar Siyonizm'e kapatılsın" sloganları eşliğinde Işıkhan'a yöneltilen sorulara Çalışma Bakanı cevap vermedi. Hızlıca bulunduğu yerden uzaklaşan Işıkhan susarak bu utançtan kurtulabileceğini zannediyor olmalı. Ancak bu utanç hiçbir şekilde geçiştirilemez. Gerekli adımları atıp bu vebalden kurtulmak dışında hiçbir çıkar yol yok!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum