1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu ne yaman çelişki! 
Bu ne yaman çelişki! 

Bu ne yaman çelişki! 

Türkiye'de ırkçı Ümit Özdağ'ı eleştiren Perinçek, Fransa'da ırkçı Le Pen'i destekliyor. 

18 Nisan 2022 Pazartesi 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye gerçek anlamda gariplikler ülkesi. Esed’in can dostu Doğu Perinçek geçtiğimiz günlerde Türkiye’de mültecileri hedef alan ırkçı Ümit Özdağ’ı hedef gösterdi. Mültecilerin mülteci durumuna düşmesinin en önemli sorumlusunu destekleyip Türkiye’de ırkçı muamelede bulunanlara tepki göstermekteki tutarsızlığı “bozuk saat bile doğruyu gösterebilir” diyerek görmezden gelmeye çalıştık!

Ümit Özdağ’ı hedef alan Doğu Perinçek ardından ise hemen gerçek kimliğimi gösteren bir açıklama yaptı. Fransa seçimlerinin aynı zamanda Türkiye’nin seçimi olduğunu belirten Perinçek, Emmanuel Macron’un Fransa’daki Amerikan tekellerinin temsilcisi olduğunu ifade etti. Perinçek, Marine Le Pen’in zaferinin dengeleri mazlumlar lehine değiştireceğini de söylemiş!

Marine Le Pen bilindiği üzere İslam düşmanlığı ile tanınıyor. Seçimlerdeki en temel vurguları ise Müslüman mültecilerin Fransa’dan uzaklaştırılması gerektiği üzerine kurulu. Le Pen’e göre onlar Fransa'yı asimile ediyor…

Türkiye'de ırkçı Ümit Özdağ'ı eleştiren Perinçek, Le Pen’in zaferi için seçim turları atmaya başlamış bile. Ümit Özdağ ile Le Pen epey iyi anlaşır oysaki... Al birini vur diğerlerine! Başka ne söylenebilir ki?

HABERE YORUM KAT

4 Yorum