1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu kadar hasta ruhlu, problemli insanları nasıl ağırlayabiliyorsunuz?
Bu kadar hasta ruhlu, problemli insanları nasıl ağırlayabiliyorsunuz?

Bu kadar hasta ruhlu, problemli insanları nasıl ağırlayabiliyorsunuz?

Burak Arslan isimli müptezel Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden fotoğraf paylaştı…

22 Haziran 2023 Perşembe 19:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Hayvan destekçisi vasfı altında terör estiren “Paw Guards” isimli oluşumun yöneticisi Burak Arslan 'Başıboş köpekleri toplayın' diyen mağdurları geçtiğimiz günlerde tehdit etmişti. Sosyal medyada başıboş köpeklerin toplatılması yönünde çağrıda bulunan insanları hedef alan Arslan, teknik ekipleriyle söz konusu çağrıyı yapanların telefonlarını yazılım ekipleriyle hackleyeceklerini ve kimliklerini tespit edeceklerini ileri sürdü.

“Hayvan sever” vasfıyla meşruiyet kazanmaya çalışan Burak Arslan, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan yaptıkları canlı yayında, "En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım" diyerek mide bulandıran bir çağrıda bulunmuştu.

Akıl dışı fikirleri ve lümpen hareketleriyle gündem olan bu isim Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden fotoğraf paylaştı. Hayvan sömürüsü ile kendisini kabul ettirmeye çalışan popülizm adına her şeyi yapmaya hazır bir ismin Külliye’de teveccüh bulmasını nasıl değerlendirmek gerekiyor?

Siyasi görüşü farklı ya da az farklı olduğu için 'riskli' ilan edilen insanlar Külliye ya da genel merkezin yanına dahi yaklaşamaz iken psikopat, bağımlı, dolandırıcı vs. tipler nasıl oluyor da bu kadar rahat buralara girebiliyor? Hangi siyasal söylem ve kültür bu insanların buralara girmesine zemin sağlıyor?

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum