1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu Adam Gazeteci Falan Değil, Düpedüz Kara Propaganda Görevlisi!
Bu Adam Gazeteci Falan Değil, Düpedüz Kara Propaganda Görevlisi!

Bu Adam Gazeteci Falan Değil, Düpedüz Kara Propaganda Görevlisi!

Esed şebbihalığıyla başladığı kara propaganda kampanyasını PYD taraftarlığı ile sürdüren Fehim Taştekin Hafter’in sözcülüğüne soyunmakta da gecikmemiş!

08 Nisan 2020 Çarşamba 11:41A+A-

HAKSÖZ-HABER

Esed’in varil bombalarıyla yaptığı katliamları meşrulaştıracak kadar ‘tarafsız gazeteci’ kimliğiyle tanınan Fehim Taştekin’in İslami hareket düşmanlığı ve Erdoğan nefreti sınır tanımıyor. Son olarak Al-Monitor’da “Türkiye’nin Libya savaşı yokluk dinlemiyor!” başlıklı bir yazı kaleme alan Taştekin, Hafter adlı darbecinin Trablus saldırısını ve sivillere yönelik katliamlarını görmezden gelerek Türkiye’nin destek verdiği güçlerin operasyonlarını karalamaya çalışmış.

Yazısında Hafter güçlerine yönelik operasyonların fiyasko olduğunu, Türkiye’nin destek verdiği güçlerin ağır yenilgiler aldığını, Türkiye’nin Libya’ya sevk ettiği Suriyeli milislerin perişan olup, ortada kaldıklarını, Trablus’un düşme aşamasına geldiğini ve daha buna benzer bir dizi iddiayı dillendiren Fehim Taştekin’in yazısı baştan sona Hafter propagandası gibi.

Koronavirüs salgını yüzünden büyük bir ekonomik kriz yaşamasına rağmen Türkiye’nin Libya savaşını sürdürerek büyük bir sorumsuzluk ve maceracılık yaptığı ithamında bulunan Fehim Taştekin’in gazeteci kisvesiyle takındığı bu tutum şebbihalığın insanı nerelere sürükleyebileceğini açık biçimde göstermekte.

HABERE YORUM KAT

8 Yorum