1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Böyle Buyurdu Kemalistler: Yunan Asıllı İngiliz Vatandaşları Hakikati Söyleyemez!
Böyle Buyurdu Kemalistler: Yunan Asıllı İngiliz Vatandaşları Hakikati Söyleyemez!

Böyle Buyurdu Kemalistler: Yunan Asıllı İngiliz Vatandaşları Hakikati Söyleyemez!

​​​​​​​5 yıl önce Boğaziçi Üniversitesinde yapılan konuşmayı Şalom başyazarı İvo Molinas “ihbar” etti, bilumum Kemalistler saldırıya geçti.

28 Nisan 2019 Pazar 16:59A+A-

HAKSOZ HABER

Hamza Andreas Tzortzis, Yunan asıllı ve İngiltere’de ikamet eden bir akademisyen, İslamla şereflendikten sonra bir çok kitap yazdı. “Hakikatin İzinde / Din, Bilim ve Ateizm” kitabı Timas tarafından Türkçeye çevrilmiş yayınlanmış.

Hamza Andreas Tzortzis, Boğaziçi İslam Araştırmalar Topluluğu (BİSAK) tarafından Boğaziçi Üniversitesi’nde bir konferansa davet ediliyor. Program yapılıyor. Aradan 5 yıl geçiyor, Türkiye’de yayınlanan Şalom gazetesinin genel yayın yönetmeni ve başyazarı İvo Molinas tarafından atılan bir twetle “Bu konuşmayı yapan kimdir?” gündeme getiriliyor (ihbar ediliyor) bir twet atıyor. Ve Kemalistler hemen saldırıya geçiyor.

Hamza Andreas Tzortzis konuşmasının alıntılanan bölümünde ne diyor: 

“İslam’ı bu ülkeden kaldırmak istediler. Bu, bu kadar basit. Eğer kendi tarihinizi okursanız, bu şahsın ve diğerlerinin bu ülkeden, memleketinizde İslam’ı kaldırmak istediğini anlarsınız. Beni de onun bu memlekette ne kadar çok resmi olduğu ilgilendirmez. Sonuçta dininizi ortadan kaldırmak için bir uğraş verdiler. Örtünmeyi kaldırdılar, ezanı kaldırdılar, Arapça'yı kaldırdılar, İslami eğitimi kaldırdılar. Bu Allah’ın dostu mudur yoksa şeytanın dostu mudur?”

Tanımayanlar için Hamza Andreas Tzortzis'in bir eylemde gerçekleştirdiği konuşma:

Hamza Andreas Tzortzis'in kitabı:

hakikatinizinde.jpg

İsmail Saymaz’ın Tweti:

b9bdc060-eb86-4172-8205-dcb1c6a9e81c.jpg

Ümit Özdağ’ın Tweti:

umit-ozdag-005.jpg

Cumhuriyet Gazetesinin haberi:

cmh.jpg

Sözün özü, Kemalistler ve ulusalcılar diyor ki “Bernard Lewis gibi Kemalizmi öve öve bitiremeyen biri olursa makbul yabancı akademisyen değilse provokatör ilan edilip derhal sınırdışı edilmeli”

Kenan Alpay'ın Twetleri:

kenan1.jpg

kenan2.jpgkenan3.jpg

kenan4.jpg

İzzet Akyolu'un twetleri:

izzet1.jpg

izzet2.jpg

izzet3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum