1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Boykot edilen işgal destekçisi MasterCard’ın imdadına “grev kırıcı İBB” yetişti
Boykot edilen işgal destekçisi MasterCard’ın imdadına “grev kırıcı İBB” yetişti

Boykot edilen işgal destekçisi MasterCard’ın imdadına “grev kırıcı İBB” yetişti

Siyonistleri destekleyen marka ve ürünlere yönelik boykot ülke genelinde yaygınlaşırken CHP’li belediyeler bu boykotta katılmadıkları gibi söz konusu markalara destek veriyorlar.

09 Kasım 2023 Perşembe 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik barbarca saldırıları devam ederken dünya genelinde Siyonist destekçisi marka ve ürünlere yönelik boykot genişliyor.

Türkiye’de ise birçok belediye, kurum ve kuruluş, işgalci İsrail destekçisi ürünlerine boykot uygulamaya başladı.

Ancak bu boykot CHP belediyeleri tarafından uygulanmıyor. Bu yetmezmiş CHP’li belediyeleri Siyonist ürünlerle ilgili kampanyalara dahi yapıyor.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), boykot listesinde olan Mastercard kullanımını teşvik etmek için her pazartesi bu kartı kullananlara ilk biniş için yüzde 50 indirim sağlıyor.

Geçtiğimiz sene İBB ile MasterCard arasında imzalanan antlaşmayla MasterCard'ın "akbil" olarak kullanılabilmesi mümkün olmuştu. Dünyanın her yerinde yaygınlaşan boykot hamlelerine karşı İBB, MasterCard ile anlaşmasını iptal etmediği gibi 6 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Kampanyasını ise bilbordlardan duyurdu!

whatsapp-image-2023-11-09-at-10-31-49.jpeg

İBB’nin 6 Kasım-6 Aralık arasında İsrail destekçisi MasterCard’la ilgili böyle kampanyayı başlatması iyi niyete işaret değil.

Halkın işgalcileri boykot ettiği bu dönemde İBB boykotu delmeye çalışarak “grev kırıcı” bir işlevi icra etmek istiyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum