1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Boğaziçi Üniversitesi’nde fişleme özgürlüğü!
Boğaziçi Üniversitesi’nde fişleme özgürlüğü!

Boğaziçi Üniversitesi’nde fişleme özgürlüğü!

Boğaziçi Üniversitesi’nde Müslüman öğrencilerin fişlendiğini kanıtlayan belgeler yayımlandı.

01 Şubat 2021 Pazartesi 16:36A+A-

HAKSÖZ HABER

Boğaziçi Üniversitesi’ne yeni rektör atanması ile başlayan tartışmalar sol-Kemalist yapıların bütün tutarsızlıklarını gözler önüne serecek cinsten. Rektör atama biçiminin ‘üniversitelerin özgürlükçü’ yapısıyla çatıştığını öne sürenler şimdi aynı dünya görüşüne sahip olmadıkları insanları fişleyerek ne kadar ‘özgürlükçü’ olduklarını göstermiş oldular.

bogazicinde-fisleme-skand-412-2-41.jpg

Boğaziçi’nde Kabe’nin temsili resmini yere atan sapkın yapıları ortaya çıkartan öğrenciler fişleniyor, linç ediliyor ve okuldan dışlanmaları için her türlü saldırıya maruz bırakılıyorlar. Özellikle BİSAK (Boğaziçi İslam Araştırmaları Kulübü) ile ilişkili öğrenciler hakkında dosya oluşturan sol saldırganlık kendisi gibi olmayan insanlar hakkındaki meşum tutumumu bir kere daha izhar etti.

Cinsi sapkınlığı kabul etmesi mümkün olmayan Müslümanları anlamsız bir şekilde ‘homofobik’ olarak itham eden laik-sol kesim ‘özgürlüğü’ sadece kendisine yetecek kadar istiyor. Değerlerine ters düşen sapkınlıklara karşı çıkarak onurlu bir duruş ortaya koyan Müslüman öğrencileri kendince tahkir etmeye çalışanlar en güzel cevabı yine öğrencilerden aldı. Müslüman öğrencilere birçok destek mesajı paylaşılırken sol saldırganlık ise kınandı. Öğrenciler ise listeye alınmaktan gurur duyduklarını belirterek yalan, iftira ve sapkınlık karşısında haysiyetli tavır alıştan geri durmadılar!

0x0-bogazici-universitesinde-kabe-i-muazzamaya-yapilan-saygisizliga-tepki-gosteren-ogrencilerin-fislendigi-ortaya-cikti-1612123438256.jpeg0x0-bogazici-universitesinde-kabe-i-muazzamaya-yapilan-saygisizliga-tepki-gosteren-ogrencilerin-fislendigi-ortaya-cikti-1612123437720.jpg0x0-bogazici-universitesinde-kabe-i-muazzamaya-yapilan-saygisizliga-tepki-gosteren-ogrencilerin-fislendigi-ortaya-cikti-1612123439315.jpg

etfuo4oxeamwrz.jpg1-151.jpg2-199.jpg3-150.jpg

4-119.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum