1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bir küfürbazı parlatmaya utanmıyor musunuz?
Bir küfürbazı parlatmaya utanmıyor musunuz?

Bir küfürbazı parlatmaya utanmıyor musunuz?

Sabah gazetesi Hasan Can Kaya isimli küfürbazın hikmetlerini keşfetmiş!

19 Mart 2022 Cumartesi 11:50A+A-

HAKSÖZ HABER

“Günümüzde de bizimle benzer mizah yapmaya çalışan ama yapamayan arkadaşların atladığı şey şu; iyi şaka karşındaki zekayı küçümseyerek yapılmaz. Tam tersi karşındakinin zekasına hak ettiği ilgiyi gösterirsen yapılabilir. Seyirciye şaka yapmak onları aşağılamak ya da yenmek değildir. Tam tersi onları kendi neşenize dahil etmektir.”

Bu sözler Hasan Can Kaya’nın Sabah gazetesine bugün (19 Mart) verdiği röportajdan aktarıldı. Geçtiğimiz aylarda Hasan Can Kaya’nın yaptığı işlerle gündem olmasını sağlayan “espri” ise bir katılımcının Hasan Can Kaya’ya “babam sizin için çok p.ç bir çocuk diyor” demesi üzerine Hasan Can Kaya’nın da katılımcının babasına küfretmesiyle gerçekleşmişti.

Karşısındakinin “zekasına” küfürlerle karşılık veren Hasan Can Kaya, Sabah gazetesine verdiği röportajda bambaşka bir kimlikle karşımızda! Analı babalı küfürler eden Hasan Can Kaya'yı tanımasak inanacağız! Sabah’ın “çanak” sorularına cevap vermek çok zorlayıcı olmasa gerek tabi. Röportajı yapan muhabir Hasan Can Kaya’yı iyilik elçisi ilan etmiş bile! Soru şu:

- İnsanlar çok gergin bu memlekette. Ama senin programında öyle anlayışlılar ki... Sen bizi kendimizle ve birbirimizle barıştırmayı nasıl başarıyorsun?

Hasan Can Kaya’nın kendisi bile şaşırmış olmalı... Verdiği cevap ise memnuniyetini gösteriyor:

- Hayatımda aldığım en güzel eleştiri. Teşekkür ederim. 

Röportaj bu vasatta devam ediyor... "Muhafazakar" Sabah gazetesi küfürlerle gündem olan ve ahlaksızlığıyla malum bir insana yöneltilen eleştirileri ucundan bile olsa sorma gayretine girişmemiş. Röportaj yapmanın kendisi bile büyük vebalken sorulması gerekenleri atlamak ahlaksızlığa ortak olmaktır. Körler sağırlar birbirini ağırlar...

Zaten toplumda hiçbir karşılığı olmayan Sabah, küfürbazları da konuk ederek iyice rezil bir hale gelmiş. Utanması olmayanların “muhabbetini” okumak isteyen Sabah’ın Hasan Can Kaya röportajına göz atabilir!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum