1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ben İmam Hatiplinin CHP'lisini severim! 
Ben İmam Hatiplinin CHP'lisini severim! 

Ben İmam Hatiplinin CHP'lisini severim! 

İmam Hatip düşmanlığı ile tanınan çevreler birden değişiverdiler!

07 Nisan 2023 Cuma 17:10A+A-

HAKSÖZ HABER

İmam Hatip düşmanlığı sol-sosyalist ve Kemalist çevrelerin alamet-i farikasıdır. Başörtüsünden sonra İmam Hatiplere yönelik nefret ikinci sırada gelir.Birgün gazetesi de çeşitli vesilelerle İmam Hatiplere yönelik algı kampanyasına girişmişti.

İşin komik yanı ise yaklaşan seçimler sebebiyle sol-seküler cenahta yaşananlarda gizli. Muhafazakarlara yaranmak için elinden geleni yapanlar adını bile açıklamaktan imtina eden üç beş kişiye medet bağlamış durumdalar.

Kartal İmam Hatip Lisesi mezunlarından oluşan bir grubun, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup yazması kadrolu İmam Hatip düşmanlarının nefretlerini unutmalarına vesile olmuş… Birgün’ün Saadet’e yakın olan isimler tarafından yazıldığı aşikâr olan mektubu haber yapması da buradan güç alıyor.

Birgün’ün Kartal İmam Hatip Lisesi hakkındaki daha önceki haberlerinin başlıkları ise şöyle:

THY'ye Kartal İmam Hatip mezunu bir genel müdür daha

Bilal'in okuluna para akıtmışlar!

Ülkeyi Kartal İmam Hatip Lisesi ‘uçuruyor’

Eski düşmanlar birden dost olmuş anlaşılan! İmam Hatiplinin de CHP’lisini seven Birgün yıllarca nefret ettiği bir kurumdan medet umar hala gelmiş. Riyanın bini bir para… Seçimlerden sonra ise tam gaz düşmanlığa devam!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum