1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Becerikli büro çalışanının dudak uçuklatan serüveninden alınacak ibretler!
Becerikli büro çalışanının dudak uçuklatan serüveninden alınacak ibretler!

Becerikli büro çalışanının dudak uçuklatan serüveninden alınacak ibretler!

Kürşat Ayvatoğlu isimli kişinin sosyal medyaya düşen iğrenç görüntüleri kamuoyunda gündem oldu.

28 Mart 2021 Pazar 13:16A+A-

HAKSÖZ HABER

Kürşat Ayvatoğlu isimli kişinin (şahsiyet demekten imtina ediyoruz) uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş görüntüleri sosyal medyaya düştü. Bu kişinin AK Parti İzmir Milletvekili Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile ilişkisi olduğunun anlaşılması üzerine Hamza Dağ’dan "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız." açıklaması yapıldı.

Gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu verdiği ifade de “kokain değil şaka için pudra şekeri kullanıyorduk” açıklamasıyla gündem olmuş ve ardından serbest bırakılmıştı. Tepkilerin dinmemesinden kaynaklı olsa gerek Kürşat Ayvatoğlu yaklaşık bir saat önce tekrar gözaltına alındı. Kendisi ile birlikte ilk gözaltı sürecinde ifade çağırılan arkadaşları “kokaini Kürşat Ayvatoğlu’nun temin ettiğini” ifade ettiler.

Kürşat Ayvatoğlu hakkında biraz araştırma yapılınca zengin ve lüks içinde gayri ahlaki bir yaşamın tüm özelliklerini yansıtan iğrenç görüntüler çıkıyor ortaya. Son model arabalar, yarı çıplak tiplerle çekilmiş fotoğraflar, kokain çekip kafayı bulan bir besleme… Bu görüntülerin ortaya çıkarttığı vasatı izah edebilecek olan beri gelsin!

Son yıllarda iktidarın içine girdiği derin krizlerin sebebi aslında Kürşat Ayvatoğlu gibilerine bakılarak anlaşılabilir. İstanbul seçimlerini kaybetmek şu görüntülerin yanında hiçbir şeydir. Hamza Dağ tarafından “büro çalışanı” şeklinde tanımlanan Ayvatoğlu, büro çalışanlarının nasıl bir gelir elde ettikleri sorusunu da ortaya çıkartıyor. Hamza Dağ ile ilişkisinin de açıklanması gereken Ayvatoğlu tam olarak ‘ahlaki’ çürümeyi ve meşru olanının kaybedildiğinin sembolü olarak tarihe geçmiştir. Bu gibi müptezellerin değil büro çalışanı olmak partinin kapısından içeri girmesine dahi müsaade edilmemeliydi!

exzekc1xeauhpwd.jpgexhjd-wuaucqtc.jpgexhfugewqaanufn.jpgexgnd0bw8aqatsl.jpg

whatsapp-image-2021-03-28-at-18-14-13.jpeg

Kürşat Ayvatoğlu'na ait olduğu öne sürülen araçlar... Eğer iddia doğruysa bir büro çalışanının bu araçları nasıl alabildiği sorusu cevap bekliyor?

HABERE YORUM KAT

14 Yorum