1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Batılı siyasetçilerin rezil olduktan sonra yüzleri bile kızarmıyor...
Batılı siyasetçilerin rezil olduktan sonra yüzleri bile kızarmıyor...

Batılı siyasetçilerin rezil olduktan sonra yüzleri bile kızarmıyor...

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Joseph Borrell, Al Jazeera canlı yayınında rezil oldu.

22 Kasım 2023 Çarşamba 14:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Avrupa Birliği’nin başını çektiği Batılı ülkeler Filistin’de yaşanan soykırım karşısında üç maymunu oynamanın ötesinde katliama açıktan destek oluyor. Avrupa aşırı sağı zaten Siyonistlerin arkasında mevzilenmiş durumdayken liberal siyasetçilerin çok büyük kısmı da yaşananlara karşı sessizliğini koruyor.

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Joseph Borrell, Al Jazeera canlı yayınında tutarsızlığın derin çukurunda debelenirken komik durumlara düştü. Al Jazeera muhabiri “Hamas savaş suçlusu mu?” şeklinde bir soru yönelttiğinde Borrell hiç düşünmeden “evet” cevabını veriyor. İşgal rejiminin gerçekleştirdiği katliamlar sebebiyle savaş suçlusu olup olmadığı sorulduğunda ise “ben avukat değilim, bu işe mahkemeler karar veriyor” diyerek rezil oluyor…

Batı o kadar komik durumdaki artık Batılıların ikiyüzlülüğünü vurgulamanın dahi anlamı yok. Sadece Batı sistemlerinden medet umanların daha fazlasını görmesi için bu tarz durumlara dikkat çekilmesi gerekiyor. Borrell’in rezil olduktan sonra yüzü bile kızarmıyor. Bunun sebebi ise açık ve net bir şekilde umurunda olmaması. Tutarsızlığa düştüğünde ondan hesap sorabilecek kimse olmadığını bilen Borrell vb. siyasetçiler Batı bu kibriyle gücünü kaybettiğinde ne yapacak acaba?

HABERE YORUM KAT

3 Yorum