1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Batı’da evlilik dışı ilişkiden doğan çocukların sayısı bazı ülkelerin nüfusunu geçiyor!
Batı’da evlilik dışı ilişkiden doğan çocukların sayısı bazı ülkelerin nüfusunu geçiyor!

Batı’da evlilik dışı ilişkiden doğan çocukların sayısı bazı ülkelerin nüfusunu geçiyor!

Yapılan bir araştırmaya göre İngiltere’de 2 milyon 100 bin çocuk babasını bilmiyor!

30 Aralık 2021 Perşembe 12:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Evlilik dışı gayrı meşru ilişkinin olağanlaşması seküler yaşam formlarının hâkim olmasıyla birlikte yükselişe geçti. İlahi dinlerin evlilik üzerinden sadakate yaptığı vurgu Batı ülkelerinde anlamını yitirdi.

İngiltere’de yapılan bir ankete göre neredeyse her 10 anneden biri çocuğunun babasının kim olduğunu bilmiyor. New York Post’un haberine göre 1000 İngiliz anneyle yaptığı anketle, annelerin yüzde 7,8'inin çocuklarının biyolojik babaları hakkında yalan söylediğini tespit etti. Bu anket sonucu İngiltere nüfusuna oranlanırsa 2 milyon 100 bin kişinin şu anki babası aslında biyolojik babası değil.

Evliliklerin muhtevasını yitirmesinin bir sonucu olarak aile mefhumu ortadan kalkıyor. Sapkın kimselerin “evlenmeleri” yasallaştırılarak iki kadın ve iki erkekten oluşan gayrı meşru ilişkiler bile artık "aile" olarak kabul ediliyor.

Gerçek anlamda evliliğin ise sadakatsizlik, aldatma gibi fiillerle aşındırılmasının sonucunda babası belli olmayan çocuklardan oluşan bir topluluk var oldu.

Eğer ki İngiltere’de yapılan anketin sonuçları güvenilirse gayrı meşru ilişkiden doğan çocukların sayısı Avrupa’daki birçok ülkenin nüfusunu geçiyor. Makedonya, Slovenya, Letonya, Estonya, Lüksemburg, Karadağ gibi ülkeler “babasız çocuklar cumhuriyeti” karşısında demografik olarak güçsüz kalıyor!

İnsanlığın geldiği noktayı görmek açısından ibret verici olan bu veriler insani ve İslami hasletleri korumanın önemini gözler önüne seriyor. Türkiye toplumunun yıllarca Batılılaşma cereyanının etkisi altında kaldığı da unutulmamalı! 


Haber görselinde bir başka araştırmaya göre evlilik dışı ilişkiden doğan çocuk oranları gösteriliyor...

HABERE YORUM KAT

5 Yorum