1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Batı, büyük yaptırımlarına başladı(!)
Batı, büyük yaptırımlarına başladı(!)

Batı, büyük yaptırımlarına başladı(!)

Ukrayna’nın işgali karşısında Batının iki yüzlü tutumu devam ediyor!

25 Şubat 2022 Cuma 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

AB ve ABD’nin içler acısı hali Ukrayna’da yaşanan işgal karşısında daha fazla ortaya çıktı. Ukrayna’nın arkasında oldukları yalanını aylardır dile getiren Batı, Rusya’nın fiili işgali karşısında hiçbir şey yapmayıp tehditler savuruyor!

Aylardır Rusya, NATO’nun nasıl tavır takınacağını yokladı. Askeri yığınaklar, tatbikatlar vb. adımların hepsinde Batı olanı biteni izlemekle yetindi. Şuan da Ukrayna’da gerçekleşen katliamın sorumluları arasında Batı da vardır. Ukrayna halkına vaat ettikleri hiçbir şeyi gerçekleştirmediler.

Ancak yaptırım söylemlerinden bazıları hayata geçirildi. Batı’nın büyük yaptırımı UEFA’nın ilk etapta St. Petersburg'da oynanması planlanmış olan 2022 Şampiyonlar Ligi Finali'nin yerini değiştirme kararıyla gerçekleştirildi. Üzülme Ukrayna! 

Putin yıkılmıştır şimdi! Ardından ise ekonomik yaptırımları içeren planları reddederek AB durduğu korkak yeri bir daha gösterdi. AB, Rusya’nın SWIFT’ten çıkarılma yaptırımını engelledikten sonra binalarını Ukrayna bayrağı renklerine boyadı. Rusya tir tir titriyor gerçekten! Zira Batı, Ukrayna’nın yanında!

fmymbjqx0awofrk.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum