1. HABERLER

  2. HABER

  3. Barış Yarkadaş’ın “Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının” olarak lanse ettiği şatafatlı düğün CHP yöneticisinin çıktı!
Barış Yarkadaş’ın “Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının” olarak lanse ettiği şatafatlı düğün CHP yöneticisinin çıktı!

Barış Yarkadaş’ın “Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının” olarak lanse ettiği şatafatlı düğün CHP yöneticisinin çıktı!

Barış Yarkadaş, Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının düğün töreni diye video paylaştı. Gerçeğin ortaya çıkması ise uzun sürmedi: Yarkadaş'ın paylaştığı video CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı'nın düğün törenine ait!

19 Ekim 2021 Salı 17:13A+A-

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızı Eylül İrem Çavuşoğlu'nun düğün töreni öncesine ait olduğunu iddia ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında “Maşallah; zenginlik böyle bir şey demek... Yıllar önce bir yüzüğüm var diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızı Eylül İram Çavuşoğlu’nun düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı. İrem Hanım ve eşi Sefa Koyuncu’ya mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullanan Yarkadaş, videodaki görüntülerin Çavuşoğlu’nun kızının düğününe ait olmadığı anlaşılınca paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Paylaşımını silmek zorunda kalan Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından “Az önce paylaştığım videoyu sildim. Çünkü, video Çavuşoğlu'nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekilmiş. Aile üyeleri aradı, özel bir törenin yansıtılmasından ve Çavuşoğlu ile bağ kurulmasından rahatsız olduklarını, bakanla görüşmediklerini söylediler. Kamuoyuna saygıyla…” açıklamasını yaptı. Çavuşoğlu ailesiyle görüştüğünü ve özür dilediğini belirten Yarkadaş, Çavuşoğlu ailesinin durumu anlayışla karşıladığını ifade etti.

image-53.jpg

“AKP'LİLERİN LALE DEVRİ, LÜKS, ŞATAFAT...” MANŞETİYLE YALANA ÇANAK TUTTULAR

Yarkadaş'ın paylaştığı videoyu haber yapan KRT TV, "Çavuşoğlu'nun kızı Eylül İrem Çavuşoğlu'nun düğün töreni öncesi gelen hediyeler dudak uçuklattı. AKP'lilerin Lale Devri, lüks, şatafat" ifadelerini kullandı.

8c72c4d5-8fd2-44b1-b01f-f34b490b5d5b.jpg

Tele 1 TV ise, Barış Yarkadaş'tan düzeltme diyerek paylaştığı haberinde görüntüler “Çavuşoğlu'nun yeğenine ait” diyerek "Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeğeninin düğünü öncesi mücevher geçidi" ifadelerini kullandı.

0d271c9c-a682-45db-aa18-f4e80d9bcf0b.jpg

VİDEO CHP’Lİ BAŞKAN YARDIMCISININ ÇIKTI

CHP'li Barış Yarkadaş'ın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun kızının düğün töreni diyerek servis ettiği videonun, CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu'nun düğün görüntüleri olduğu ortaya çıktı.

SİPAHİOĞLU: DAVA EDİCEM

CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu, Yarkadaş'ı yalan haberinden dolayı dava edeceğini söyledi. Barış Yarkadaş’a yönelik paylaşımında “Seni yalan haberlerinden dolayı dava edicem” diyen Sipahioğlu, daha sonra paylaşımını sildi.

801ddd95-501b-49af-8b6e-68e55092049c.jpeg

Yeni bir paylaşım yapan Sipahioğlu, “Sosyal Paylaşım Sitelerinde Özel Hayatımızı İhlal Edici Şekilde Yapılan Tüm Paylaşımlarla Alakalı Yasal Yollara Başvuracağımızı Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum