1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Barış Atay işkence kavramını ağzına alacak en son kişidir!
Barış Atay işkence kavramını ağzına alacak en son kişidir!

Barış Atay işkence kavramını ağzına alacak en son kişidir!

Gazeteci Abdurrahman Eminoğlu, şebbiha Barış Atay’ın tutarsızlığını ifşa etti!

27 Şubat 2023 Pazartesi 19:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol-seküler kesimler bir süredir deprem bölgelerinde Kızılay’ın başka organizasyonlara çadır sattığı ile alakalı iddialar üzerinden bambaşka bir gündem oluşturma derdinde. Kendilerince iktidarın eksiklik ve hatalarını gündemleştirip siyasi rant elde etme peşindeler. İktidarın deprem konusunda artı ve eksileri doğru zaman ve zeminlerde tartışılabilir tabi ki. Haksöz Haber de bu bağlamda gerekli soruşturmaların gerçekleştirilmesi çağrısında bulunmuştu.

Ancak sol-seküler çevreler o kadar pespaye bir usul ve üsluba sahipler ki samimiyetten uzak, sıkıntılı politik perspektifleriyle tutarsızlığın dibini bulmuş durumdalar. Esed rejiminin yılmaz savunucularından Barış Atay, TİP mensuplarının Kızılay eylemi sebebiyle gördükleri muameleyi “işkence” olarak nitelemiş.

basliksiz-123.jpg

Suriye kökenli gazeteci Abdurrahman Eminoğlu ise şebbiha Barış Atay’ın tutarsızlığını anında ifşa etti.  Atay’ın “@Kizilay’ın yaptığı arsızlığı, dolandırıcılığı protesto ediyorlar diye onlara (TİP’lilere) yapılan işkence etmek.” sözlerine Eminoğlu, Barış Atay’ın Esed rejiminin en iğrenç işkencelerine imza atan katil İsam Zahreddin’e övgüler dizen paylaşımını hatırlatarak “Bu nasıl işkence!! Komutan Zehreddin gibi nazikçe insanca iki üç parçaya bölmek varken böyle işkence yapılır mı yahu!!” şeklinde karşılık verdi.

1-271-001.jpg2-291.jpg

Barış Atay’ın “işkence” kavramını ağzına alacak en son kişi olduğunu biz de hatırlatmak isteriz. Esed isimli vahşet makinesinin her türlü zorbalığını sahiplenenler siyasi rant uğruna dezenformasyon oluşturmak için “işkenceden” bahsediyorlar! Utanması kalmayanların tutarsızlık çukurunda debelenmesi de kaçınılmaz oluyor haliyle!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum