1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Balıkesir’de “çürümenin de böylesi” dedirten bir göreve atama!
Balıkesir’de “çürümenin de böylesi” dedirten bir göreve atama!

Balıkesir’de “çürümenin de böylesi” dedirten bir göreve atama!

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanlığına atanan Mert Nazmi Vizili’nin geçmiş tweet’lerinde AK Parti’yi sert bir şekilde eleştirdiği, küfür içeren tweetler attığı, alkolü övdüğü paylaşımları ortaya çıktı.

11 Mayıs 2021 Salı 16:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Vizili, eski paylaşımlarının CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından ortaya çıkarılmasının ardından hesabını kapattı. Hesabını kapatan Vizili’yi göreve getiren ve AK Parti adına faaliyet yürütenler ise herhangi bir açıklamada yapmadı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, yeni görevlendirmeyi, sosyal medya hesabından “Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı Mert Nazmi Vizili’ye emanet. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Gençlik Kolları MKYK Üyemiz Muhammed Zahid Bayram kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Balıkesirimize hayırlı olsun” ifadeleriyle duyurmuştu.

Küfürbaz Mert Nazmi Vizili’nin yazdığı küfürlerin yer aldığı ekran görüntüleri ile adı anılan şahsın ahlaksız ve yoz halini aksettirmeyi tercih ettik. 

 

mert-nazim-vizili-2.jpg

mert-nazim-vizili.jpg

mert-nazim-vizili-3.jpg

AK Parti Balıkesir teşkilatında bilgilerine yer verilen Mert Nazmi Vizili profili,

mert-nazim-vizili-teskilat.jpg

...

Küfürbaz Mert Nazmi Vizili, Pudra şekerci Kürşat Ayvatoğlu ve daha adını sanını bilmediğimiz altında lüks otomobil cebinde tomarla para, Ağarlar gibi aile tipi milletvekilliği yapmayı arzulayan, bürokraside iltimas yoluyla ilerleyen bir düzine zümre peydah olmaya devam ediyor.  

Pudra şekercinin üzerinden aylar geçmeden, Ağarlar hakkındaki iddialar soruşturulmadan, Pekcan hakkında “devleti kazıklama” soruşturması açılmadan her gün yeni bir “karakter” ile tanışmaya devam ediyoruz. Tabiri caizse adeta AK Parti’nin kirlenmiş tarafının açığa çıkmasını seyrediyoruz!

Israrla sürdürülen “soruşturmalar açılsın” taleplerine ısrarlı sessizlikle yanıt veren iktidarın seçim yolunda karşılaştığı bu tarz yozlaşmış ve ahlaki ilkesi olmayan “karakterler” ile varmak istediği yeri seçmenin nasıl konumlandıracağı; siyasi sosyolojiden az buçuk anlayan herkes tarafından bilinebilir oluyor.

AK Parti gittikçe yoz kişilere bırakılırken AK Parti’nin ‘ampul’ünün hala yanmaması iki yorumu beraberinde getiriyor:

Ya bu yozlaşma içeride kimi makamlarca kabul görüyor ya da bu tarz durumlar bir yozlaşma olarak görülmüyor!

AK Parti’nin kendi içerisinde başlatması gereken temizliği ertelemeye devam etmesi ise kimi “müptezel karakterlerin” açığa çıkmasına yaramaktan başka hiçbir iyi anlam da barındırmıyor.

 

Mert Nazmi Vizili'nin göreve getirildiğini belirten AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığının Twitter paylaşımı, 

eyyup-kadir-inan.jpg

 

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları'nın Twitter paylaşımı,

chp-balikesir-001.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum