1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bakan Yerlikaya bu işte bir terslik yok mu?
Bakan Yerlikaya bu işte bir terslik yok mu?

Bakan Yerlikaya bu işte bir terslik yok mu?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın bol Mustafa Kemal’li cumhuriyet paylaşımı Kemalistleri sevince gark etti!

30 Ekim 2023 Pazartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Dindar kişiliğiyle bilinen siyasetçilerin resmi bayram ve günlerde sosyal medya paylaşımı yapmaları vaka-ı adiyeden oldu maalesef. Birkaç istisna dışında hemen hemen bütün siyasetçiler adeta bu bayramları kutlamak zorunluluğu varmışçasına bir tutum sergiliyor. Oysa uzun yıllardır devlet eliyle halka mal edilmeye çalışılsa da hiçbir zaman halkın büyük çoğunluğunda tam anlamıyla karşılık bulmamış bu eğreti bayramları kutlamakla ne murad ediliyor anlamak mümkün değil!

Bir de maalesef son yıllarda artan bir şekilde bu kutlama mesajlarında Mustafa Kemal’i de anma zorunluluğu hasıl oldu. Kemalist kesimlerin kurduğu baskının maalesef birçoklarınca göğüslenemeyip Mustafa Kemal’in adının mesajın bir yerinde illa geçirildiğini, rahmet ve minnetle yad edildiğini görüyoruz.

Bu zaten utanç verici olan hal yetmezmiş gibi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu seneki Cumhuriyet Bayramı mesajında çıtayı daha da yükseğe taşımış. Kerhen yapıldığı belli olan Atatürk’lü paylaşımlardan azılı Kemalistleri sevince gark edecek kadar “Atatürkçü” paylaşımlara gelmiş durumda iş!  Yerlikaya’nın yayınladığı videoda o kadar çok “Atatürk” vurgusu var ki Uğur Dündar’ından Fatih Portakal’ına Fatih Altaylı’sından Oğuzhan Uğur’una tebrik etmeyen Kemalist kalmamış!

Sayın Ali Yerlikaya’ya şunu hatırlatmak isteriz: Allah’a ve dinine savaş açmış kimseleri hayırla anmak bu dünyada da ahirette de insanın ancak yüzünü öne düşüren bir iştir. İşte tam da bu yüzden bu birbirinden rezil kimseler sizi bu paylaşımınızdan dolayı alkışlıyor. En azından yaptığınız işle kimleri sevindirdiğinize bir bakın ve bu işte bir terslik yok mu diye bir düşünün!

altayli.jpg

ugur-1.jpg

dundar.jpg

portakal.jpg

lacin.jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum