1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Atilla Peker, Kutlu Adalı cinayetini anlattı, top savcılarda!
Atilla Peker, Kutlu Adalı cinayetini anlattı, top savcılarda!

Atilla Peker, Kutlu Adalı cinayetini anlattı, top savcılarda!

Atilla Peker itirafçı olarak Kutlu Adalı'nın öldürülmesi için kendisinin Korkut Eken tarafından tutulduğunu ve Korkut Eken'in azmettirici olarak başkasına öldürttüğünü iddia etti.

25 Mayıs 2021 Salı 20:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Atilla Peker, itirafçı olarak Kutlu Adalı’ya dönük planlanan suikastı Fethiye Polis Karakolunda anlattı.

Atilla Peker itirafçı olarak verdiği ifadesinde, Kutlu Adalı'nın öldürülmesi için kendisinin Korkut Eken tarafından tutulduğunu, keşif için silahla uçağa binip gittiğini, oradaki askeri kışlaya gidip Uzi marka bir silah daha alıp bir kaç kez daha keşfe gittiğini ve öldürmeden geri döndüğünü söyledi.

Geri döndükten sonra da başka bir sebeple hapse girdiğini, Korkut Eken ile hapisten asker koruması ile çıkıp Klasis otele giderek görüştüğünü ve Korkut Eken'in kendisine "biz o işi tamamladık" dediğini söyledi.

Atilla Peker bütün bu olaylar esnasında da ağabeyi Sedat Peker'in de orada hazır bulunduğunu Fethiye Polis Karakolunda verdiği ifadede belirtti.

Sedat Peker’in itiraflarıyla yeniden gündeme gelen Kutlu Adalı cinayeti hakkında yargı tarafından inceleme başlatılmaması garip değil mi?

Sedat Peker, Kutlu Adalı cinayetine ilişkin çok sarsıcı iddialarda bulunuyor. Ve sadece Mehmet Ağar’ı, ve Korkut Eken'i değil kendi öz kardeşini de ihbar ediyor. Sorumluluk makamındaki yetkililer ne yapıyor dersiniz?

Kutlu Adalı ve Uğur Mumcu cinayetleri ile ilgili ortaya atılan iddiaların merkezindeki Korkut Eken ve Mehmet Ağar ile ilgili ivedi işlem başlatılması gerekirken Peker’in kardeşinin evine baskın yapıp gözaltına alıyorlar.

Kardeşinin serbest bırakıldığı haberini de kamuoyu yine Sedat Peker’in attığı tweetten öğreniyor! Peker’e göre kardeşi, Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili de konuşuyor, itiraflarda bulunuyor ama ifadesi kendisini gözaltına alan Emniyet personelince kayda alınmıyor. Haliyle bu durum akıllara “Yoksa Peker’in gözaltına alınması birilerine gözdağı amaçlı mıydı? Kutlu Adalı cinayetinin üzeri örtülmek mi isteniyor?” sorularını getiriyor.

 

Atilla Peker'in emniyete verdiği ifadenin görüntülerini Sedat Peker sosyal medya hesabından paylaştı

atilla-peker.jpg

atilla-peker-2.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum