1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Allah’ın rızası olmadıktan sonra…
Allah’ın rızası olmadıktan sonra…

Allah’ın rızası olmadıktan sonra…

Voleybol Milli Takımı’nın şampiyonluğu sebebiyle estirilen rüzgara karşı muhafazakar bürokratlar sessizliğini koruyor!

04 Eylül 2023 Pazartesi 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Voleybol kadın ve erkek bedeninin teşhirinin yapıldığı bir spor. Bu sebeple de dini hassasiyetlere sahip olan insanlar tarafından mesafeyle yaklaşılıyor. Türkiye ise devletin destekleri sebebiyle voleybol konusunda oldukça başarılı. Dindar-laik çevrelerin sürekli bir gerilim hattında olduğu Türkiye’de bu durum voleybolu yeni bir yüzleşme sahası haline getiriyor.

Laik-seküler cenah voleybol üzerinden tabir-i caizse dindarlara ateş püskürüyor. İşin içine bir de cinsi sapkın voleybol oyuncularının varlığı girince tartışma içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bürokrasi ise gerçek anlamda sus pus durumda... Bu sessizliğe karşı Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ise tepkisini ortaya koymaktan vazgeçmiyor.birol-sahin-sosyal-medya.jpg

2020 yılında sosyal medyada yaptığı paylaşımda Almanya'yı 3-0 yenerek Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’na tepki gösterdiği için MHP’den ihraç edilen Şahin, Voleybol Milli Takımı 2023 senesinin Avrupa şampiyonu olunca da ahlaki konularda tepkisini ortaya koymaktan çekinmedi.

1932 senesinde “Dünya güzellik şampiyonu” olan Keriman Halis örneğinden yola çıkan Şahin, Batılı yaşam tarzına öykünerek elde edilen şampiyonlukların anlamsız olduğunu vurguladı.

84487dd8-575d-496b-9200-5345c80413d9.jpg

 “Yıl 1932... CUMHURİYET gazetesinin tertiplediği Türkiye GÜZELLİK yarışmasını KERİMAN HALİS kazanıyor.!!! Aynı yıl, Belçika'nın SPA kentinde 28 ülkenin katılımı ile DÜNYA GÜZELLİK YARIŞMASI düzenleniyor.!! KERİMAN HALİS bu yarışmaya TÜRKİYE'Yİ temsilen katılıyor.!!! Yarışma gününde JÜRİNİN önünden geçen KIZLAR, giyimleri ile, bakışları ve tebessümleri ile PUAN toplamaya çalıştılar.!! JÜRİ üyeleri değerlendirme yapmak istedi. JÜRİ BAŞKANI kürsüye geçip söyle konuştu; Sayın JÜRİ üyeleri, "Bugün AVRUPA'NIN, HIRİSTİYANLIĞIN zaferini kutluyoruz.!! 1400 senedir DÜNYA üzerinde hakimiyetini sürdüren İSLAMİYET ARTIK BİTMİŞTİR.!!! Elbette, AMERİKA ve RUSYA'nın hakkını inkar edemeyiz.!!! Neticede bu HIRİSTİYANLIĞIN zaferidir.!!! Müslüman kadınların temsilcisi Keriman Halis MAYO ile aramızdadır.!! Bu kızı ZAFERİMİZİN tacı kabul edeceğiz.!! Ondan daha güzeli varmış, hiç önemli değil.!! Bir zamanlar Fransa'da oynanan DANSA müdahale eden KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN'IN torunu MAYO ile ÇIPLAK olarak aramızdadır.!!! TÜRK güzelini DÜNYA GÜZELİ olarak SEÇİYORUZ.!! Fakat, KADEHLERİMİZİ Avrupa'nın ZAFERİ için KALDIRACAĞIZ".. Hristiyan JÜRİ başkanı, MÜSLÜMAN Türk kızının karşılarında MAYO ile bulunmasından son derece MEMNUN oluyor ve yukarıdaki konuşmayı yapıyor.!!! ALLAH'IN rızası olmadıktan sonra, DÜNYA ŞAMPİYONU olmuşsun, hava.!!!” Yazdı.

“Allah’ın rızası gözetilmeksizin” yapılan işlerin değersiz olduğunu vurgulayan Şahin’in tespitleri ve cesareti sessizliği tercih eden birçoklarına örnek olacak cinsten!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum