1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Allah Resulü’ne (sav) hakaret edenlerin sonu yine aynı oldu!
Allah Resulü’ne (sav) hakaret edenlerin sonu yine aynı oldu!

Allah Resulü’ne (sav) hakaret edenlerin sonu yine aynı oldu!

Hindistan’da Allah Resulü’ne hakaret eden bir müfsid öldürüldü!

30 Haziran 2022 Perşembe 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Modern dünya anlamakta güçlük çekse de Müslümanların peygamberleriyle kurdukları ilişki onların inançlarının çok temel bir meselesi. Hıristiyanlığın veya başka dinlerin çok kolayca tahfif ve tahkir edilmesi bugün artık olağan bir şey haline geldi. Sinema ve televizyon için yapılan işlerde Hıristiyan peygamberi mizah malzemesi olarak boy gösteriyor!

Modern cahiliye tarafından İslam, Hıristiyanlığın indirildiği seviyeye çekilmek isteniyor. Kolayca mizah malzemesi yapılan bir güldürü unsuru! Bir bakıma seküler dünyaya ayak uydurması onun bir parçası olması içinse görüntü kültürü içinde kendi hasletlerinden vazgeçmesi isteniyor. Bir çeşit kölelik kısaca…

Müslümanlar ise canlarından çok kıymetli bildikleri Resullerini ayaklar altına aldırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar! Allah Resulü’ne dil uzatan edepsizler dünyanın her yerinde bir şekilde karşılıklarını buluyorlar. İslam’ı müdafaa etmek için gösterilen bu çabanın birileri tarafından anlaşılması oldukça zor. Asıl düşündürücü olan ise bazı dindarların bunu anlamaktan uzak olması! Charlie Hebdo hadisesi bunun en bariz örneklerinden birisiydi!

Hz. Muhammed'e hakaretlerle gündeme gelen Hindistan'da bir Hindu, hakaretlerinin ardından bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Terzi dükkanında saldırıya uğrayan Hindu orada hayatını kaybetti. Saldırıyı düzenleyen Gaus Muhammed ve Riyaz isimli Müslümanlar olayı sahiplendi.

İki isim, sosyal medyada saldırının görüntülerini paylaştı. Allah Resulü’ne (sav) hakaret edenlerin sonu yine aynı oldu!

HABERE YORUM KAT

17 Yorum