1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Allah başka dert vermesin!
Allah başka dert vermesin!

Allah başka dert vermesin!

Erzincan’daki “Atatürk portresinin” eskimesi sol-Kemalistlerin en büyük endişesi!

31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye ve dünya birçok sorunla uğraşıyor. Enflasyon, ırkçılık vb. problemler hayatı gittikçe zorlaştırırken kimilerinin ise "büyük endişeleri" oldukça gülünç!

İYİ Parti’ye yakın Yeniçağ gazetesinin haberine göre 1982 yılında askerlik hizmeti için Erzincan’a giden ressam Mustafa Aydemir yetkililerden aldığı izinle dağlara taşlara Atatürk portresi yapmayı kafasına koyuyor. Aydemir’in ifadesine göre “3bin gönüllü” askerin katılımıyla Erzincan 59. Topçu Tugayı’nın askerlerince Keşiş dağına Atatürk portresi yapılıyor.

290820220828248249174.webp

Askeriyede 3bin kişinin Atatürk portresi yapmak için "gönüllü" olması nasıl bir iştir? Her şeyin emir komuta ile yapıldığı bir ortamda “gönüllük” biraz abartılı ve komik bir ifade. Bu husus ayrı olmakla birlikte Atatürk’ün taşa toprağa portresini yapmak başlı başına abes bir iştir! Şirk kültürünün ritüelleri modern cahiliye içinde de yaşamaya devam ediyor özetle!

Sol-Kemalistlerin “portre siliniyor” endişesi ise varlığa ve insana dair söyleyecek hiçbir şeyi kalmamış bomboş kimselerle karşı karşıya kaldığımızı kanıtlıyor! Bir kere daha… geçmiş olsun Türkiye!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum