1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Alkollü araç kullanarak bir aileyi katletti korona ile ‘Serbes’t kaldı “İletişim” de kitabını bastı!
Alkollü araç kullanarak bir aileyi katletti korona ile ‘Serbes’t kaldı “İletişim” de kitabını bastı!

Alkollü araç kullanarak bir aileyi katletti korona ile ‘Serbes’t kaldı “İletişim” de kitabını bastı!

Emrah Serbes adlı şahıs 2017 yılında alkollü araç kullanarak üç kişilik bir aileyi katletti. Basit bir trafik kazası gibi görünen olayın başrolünde, alkollü araç kullanan seküler kesimin yıldızı parlayan romancısı olunca işin rengi değişti!

17 Haziran 2022 Cuma 10:01A+A-

HAKSÖZ HABER

İletişim Yayınları tarafından Emrah Serbes adlı yazarın kaleme aldığı bir kitabın baskısı birçok kesimden insanın tepkisini çekti. 2017 yılında gerçekleştirdiği trafik kazasında İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ayhan Özçelik'in kullandığı araca arkadan çarparak Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep ve eşi Nilgün Özçelik'in ölümüne sebep olmuştu.

Bir ailenin ölümüne sebep olan ve olay sonrası kayıplara karışan Emrah Serbes’in kaza sırasında yanında bulunduğu öne sürülen arkadaşı Kenan Doğru suçu üstlenmiş ve bir hafta cezaevinde yattıktan sonra suçunu yaptığı şov ile itiraf eden Serbes’in ifadesi sonrası serbest bırakılmıştı.

Emrah Serbes, İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmış, 2020 yılında ise Silivri Açık Cezaevi'ne geçtikten sonra koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle tahliye edilmişti.

emrah-serbes-2.jpg

13 yıl hapis cezası alan, bir aileyi alkollü araç kullanarak katleden şahsın son romanını İletişim Yayınları’nın basması da Serbes’in ‘korona kapsamında serbest bırakılması kadar’ tepki çekti.

Sosyal medya hesaplarından duruma tepki gösterenler olduğu kadar yaşananları normal görenler de oldu. 

emrah-serbes-22-1.jpegemrah-serbes-22-2.jpeg

tepki-5.jpgtepki-4-001.jpgtepki-3-001.jpgtepki-2-001.jpgtepki1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum