1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?
AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?

AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?

AKM’deki programda Emine Erdoğan’ın mesajının okunması engellenmek istendi!

24 Haziran 2022 Cuma 16:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen “ Özbekistan Ulusal Balesi” öncesinde Emine Erdoğan'ın mesajının okunması, salondaki seyirciler tarafından protesto edildi.

AKM’yi “küllerinden yeniden doğurmak” için bu ekonomik şartlarda 2.2 milyar lira harcayan iktidar, AKM’yi yıkıp yerine park bahçe yapmak varken sol-seküler kesime şirin gözükmek istedi! Attığı adımlardan elde kala kala düşmanlıktan başka bir şey kalmadı!

Sol-Kemalistler kendilerini ülkenin gerçek sahibi gibi gördükleri için hükümetin attığı adımlar karşısında hiçbir sorumluluk hissetmiyorlar. AKM’nin restorasyonu sürecinde ortalığı birbirine katan utanmazlar şimdi aynı mekanın imkanlarından pişkin pişkin faydalanıyorlar.

Muhafazakar iktidar ise sol-Kemalistlere yaranmak için attığı adımlardan geriye ağzında kalan kekre tadın ne olduğunu anlamaya çalışıyor! Kendisini bir kaşık suda boğmak için fırsat kollayanlara “Gazi Mustafa Kemal” edebiyatıyla şirinlik yapanlar restore ettirmek için milyarlar harcadıkları AKM’de protesto edilerek bir kere daha derslerini aldılar!

 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum