Haksöz Haber
  • Çeviri / 22:28Liberal kurumlar Filistinlilere yönelik baskıları sona erdirmek için oluşturulmamıştır
  • Çeviri / 22:21Seyfü’l-İslam Kaddafi neden ölmek zorundaydı?
  • Çeviri / 22:12Kötü başlangıçlar: New START'ın sonu
  • Çeviri / 22:08İsrail, işgal altındaki Batı Şeria üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor
  • Çeviri / 22:02Filistinlilerin geri dönüş hakkı neden hala gündemde?
  • Gündem / 21:30CHP'den TBMM'de kürsü provokasyonu
  • Gündem / 21:28Gezi parkı davasında karar: Ayşe Barım'a 12 yıl 6 ay hapis cezası
  • Dünya / 21:25Müslümanlara yönelik ayrımcı içerikleri nedeniyle Fransız kanala 100 bin euro ceza
  • Filistin / 21:21Soykırımcı İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 24 Filistinliyi gözaltına aldı
  • Dünya / 21:03ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul9 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. emine erdoğan Haberleri

AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?AKM’yi restore etmek işe yaradı mı?AKM’deki programda Emine Erdoğan’ın mesajının okunması engellenmek istendi!
Emine Erdoğan 159 yetim Ukraynalı çocuğu Antalya'ya getirttiEmine Erdoğan 159 yetim Ukraynalı çocuğu Antalya'ya getirtti
Emine Erdoğan'ın derlediği kitabı konuşmak yerine 'ek kaynak kitap' neden isteniyor sorusu sorulmalı!Emine Erdoğan'ın derlediği kitabı konuşmak yerine 'ek kaynak kitap' neden isteniyor sorusu sorulmalı!Emine Erdoğan’ın kaleme aldığı iddia edilen “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” kitabı için, Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçesiyle 1 milyon TL’lik harcama yapıldığı iftirası yalan çıkarken "ek kaynak kitap" sorunu neden tartışılmıyor?
Dönemin ticaret bakanından Ruhsar Pekcan hakkındaki iddialara doğrulama!Dönemin ticaret bakanından Ruhsar Pekcan hakkındaki iddialara doğrulama!
Emine Erdoğan: 28 Şubat'ta gencecik insanların hayalleri ideolojik kurşunlarla delik deşik edildiEmine Erdoğan: 28 Şubat'ta gencecik insanların hayalleri ideolojik kurşunlarla delik deşik edildiEmine Erdoğan, "28 Şubat'ta gencecik insanların hayalleri ideolojik kurşunlarla delik deşik edildi. Bu hazin gerçeğini bıkıp usanmadan anlatmaya devam etmeliyiz ki her türlü darbe zihniyeti, ebediyen karanlığa gömülsün." ifadesini kullandı.
Emine Erdoğan: “Mafya babaları rol model gibi lanse edilmesin"Emine Erdoğan: “Mafya babaları rol model gibi lanse edilmesin"
Emine Erdoğan'ın İdlibliler için bağışladığı 50 ev teslim edildiEmine Erdoğan'ın İdlibliler için bağışladığı 50 ev teslim edildiEmine Erdoğan'ın, Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarıyla yerinden ettiği siviller için bağışladığı 50 ev ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
Emine Erdoğan: “Şule abla İslam'la özgürleşti ve özgürleştirdi”Emine Erdoğan: “Şule abla İslam'la özgürleşti ve özgürleştirdi”
Emine Erdoğan'dan Suriyeli Muhammed bebeğe şefkat eliEmine Erdoğan'dan Suriyeli Muhammed bebeğe şefkat eliEmine Erdoğan, Suriye'deki Hama kentinin bombalanmasının ardından İdlib'deki çadır kente sığınan Mısaytıf ailesini ve kolları ile bacakları olmayan Muhammed bebeği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.
Hayrola, Emri Bil Marufu da Şiddet Kapsamında mı Değerlendireceksiniz? Hayrola, Emri Bil Marufu da Şiddet Kapsamında mı Değerlendireceksiniz? 
Emine Erdoğan'dan Dünya Liderlerinin Eşlerine 'Arakan' MektubuEmine Erdoğan'dan Dünya Liderlerinin Eşlerine 'Arakan' MektubuEmine Erdoğan, Bangladeş ziyaretinin ardından dünya liderlerinin eşlerine mektup gönderdi.
Emine Erdoğan Suriyeli Sığınmacılara İftar VerdiEmine Erdoğan Suriyeli Sığınmacılara İftar Verdi
Baransu, Emine Erdoğan'a Hakaretten Mahkûm OlduBaransu, Emine Erdoğan'a Hakaretten Mahkûm OlduGazeteci Mehmet Baransu, Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 105 gün karşılığı 3 bin 150 lira adlî para cezasına çarptırıldı.
Erdoğan'dan Hastane Açılışında AçıklamaErdoğan'dan Hastane Açılışında Açıklama
Yaltaklanamama Sıkıntısından Doğan AcziyetYaltaklanamama Sıkıntısından Doğan AcziyetYaltaklanmaksızın yaşamayı başarması mümkün olmayan biri için hayat biçiminin değiştirilmesi açık bir baskı olarak yansır.
Arakan İçin Uluslararası KonferansArakan İçin Uluslararası Konferans
Erdoğan, Suriyeli Mültecilere Hitap EttiErdoğan, Suriyeli Mültecilere Hitap EttiErdoğan, Suriyeli mültecileri ziyaret etti: "Kardeş kardeşi nasıl ağırlarsa biz de sonuna kadar sizi öyle ağırlayacağız."

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİLABD emperyalizmi, ‘çökertiriz' derken; kendisi de Sovyet Rusya gibi çökebilir..ABDULLATİF GENÇKapitalizmin önlenemez çöküşü –3ZEHRA TÜRKMENModernite ile birlikte aile kurumunda tükenen değerlerİSMAİL CEYRANGörüngü dünyasında örtülen hakikatMURAT KURTAnlamak iyileştirir: Psikoterapinin sessiz hâli
  • HARUN ÜNALResulullah’ın bilgi kaynağı -2ENVER CANNarsisizmin sefaleti, kibirli insanın acziyetiM. HASİP YOKUŞBir medeniyet tasavvuru olarak kardeşlik süreciMURAT KAYACANVahiy insana nerede sınır çizer?SİNAN ÖNSanal merhamet; paylaşıma indirgenen sorumluluk
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
  • Nedim Avcı kardeşimiz vefat ettiNedim Avcı kardeşimiz vefat etti
  • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolarSuriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
  • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendiLübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
  • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
  • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor""Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
  • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve TürkiyeBir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
  • Balfour’un parçalanan portresiBalfour’un parçalanan portresi
  • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
  • Birleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeliBirleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeli
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
    • Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
    • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
    • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
    • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
    • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
    • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
    • Balfour’un parçalanan portresi
    • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
    • Birleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeli
    • Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
    • Bir kavanozdaki iki akrep: Trump ve Netanyahu'nun ittifakı nasıl bir kafese dönüştü?
    • Yurt dışında yaşayan bazı Filistinliler pasaportlarına el konulmasından şikayetçi oldu
    • Ölümsüzlük vehmi ve modern insanın kibri
    • "Kitap'ta İsmail'i de an. Şüphesiz o, sözünde duran biriydi; bir resül ve bir nebiydi"