Haksöz Haber
  • Çeviri / 08:55Ölümcül Dostluklar: Körfez monarşileri ve Amerikan himayesinin bedeli
  • İran / 08:20İran-ABD müzakeresinde çıkmaz: İki taraf da hayır dedi
  • Suriye / 08:15Atıf Necib davasında 2. duruşma: Firari suçlular gıyaben yargılanacak 
  • Suriye / 08:00Esed rejimi tarafından alınkonan çocuklar ailelerine kavuştu
  • Lübnan / 07:57İşgalci İsrail ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırı düzenledi
  • Ekonomi / 07:54Türkiye’nin hava sahasından 33 milyar liralık rekor gelir
  • Katar / 07:53Katar, savaşın başından bu yana Hürmüz Boğazından ilk LNG sevkiyatını yaptı
  • Kitap / 07:32Joe Sacco ve Filistin çizgi romanı
  • Basın Açıklaması / 07:24MAZLUMDER: Özbek Alim Musa Salih’in iade edilmesi işkenceye teslim etmektir
  • Kur'an / 06:15Meleklere "Adem´e secde edin" demiştik
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul20 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. akıncı üssü Haberleri

Akıncı Üssü davasında karar açıklandıAkıncı Üssü davasında karar açıklandıAkıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
Akıncı Üssü'ndeki darbe girişiminin yargı sürecinde sona gelindiAkıncı Üssü'ndeki darbe girişiminin yargı sürecinde sona gelindi
Akıncı Davasında Tahliye Edilen Generallere Yeniden TutuklamaAkıncı Davasında Tahliye Edilen Generallere Yeniden Tutuklama​​​​​​​Darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 kişinin yargılandığı davada, aralarında generallerin de olduğu tahliye edilen 5 sanık hakkında yeniden tutuklama kararı çıktı.
Akıncı Üssü Davasında Tahliye Kararı!Akıncı Üssü Davasında Tahliye Kararı!
Akıncı Üssü Davasında Akın Öztürk İfade VerdiAkıncı Üssü Davasında Akın Öztürk İfade Verdi15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada dördüncü celse sona erdi. Davanın görülmesine 7 Ağustos Pazartesi devam edilecek.
Akıncı Üssü Davasında Hakan Çiçek İfade VerdiAkıncı Üssü Davasında Hakan Çiçek İfade Verdi
Akıncı Üssünde İkinci Öksüz VakasıAkıncı Üssünde İkinci Öksüz Vakası15 Temmuz'da Akıncı Üssü'nde yakalanan mühendis Harun Biniş de ifadesinde tarla bakmaya gittiğini iddia etti.
Halka Ateş Açtığını Kamera Kayıtları İtiraf EttirdiHalka Ateş Açtığını Kamera Kayıtları İtiraf Ettirdi
Akıncı Üssü'ndeki FETÖ Operasyonunda 27 TutuklamaAkıncı Üssü'ndeki FETÖ Operasyonunda 27 TutuklamaFETÖ yönelik soruşturmada, Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli pilotlar ile bu kişilerin "abileri" konumundaki şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 46 kişiden 27'si tutuklandı.
Akıncı Yeniden Mürted OlduAkıncı Yeniden Mürted Oldu
Adeta Adil Öksüz’ün Kaçışını SeyrettilerAdeta Adil Öksüz’ün Kaçışını Seyrettiler16 Temmuz’da gözaltına alanın Öksüz, ‘iki gün boyunca’ gözaltında tutulmasına rağmen ‘imam’ olduğu bilgisiyle hareket edilmedi ve elini kolunu sallayarak ortadan kayboldu.
“Pisti Vurmasaydık 3 CASA İle Kaçacaklardı”“Pisti Vurmasaydık 3 CASA İle Kaçacaklardı”
FETÖ'nün "Sır" Kutusu: Adil ÖksüzFETÖ'nün "Sır" Kutusu: Adil ÖksüzAkıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra salıverilen ve FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün yakalanabilmesi için başlatılan soruşturma, genişletilerek sürdürülüyor.
Darbecilerin Merkezi Akıncı Üssü Görüntülendi (FOTO GALERİ)Darbecilerin Merkezi Akıncı Üssü Görüntülendi (FOTO GALERİ)
'Akıncı Üssü Demokrasi Parkı Olacak''Akıncı Üssü Demokrasi Parkı Olacak'Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İstanbul ve Ankara'daki askeri üslerin taşınmasının bir ay içinde tamamlanacağını söyledi ve darbe girişiminin merkezi olan Ankara'daki Akıncı üssüyle ilgili "Demokrasi Parkı yapılması konusunda irade var" dedi.
Darbeci Askerler Akıncı'da Sela Okuyan İmam AradıDarbeci Askerler Akıncı'da Sela Okuyan İmam Aradı
Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Hakime SoruşturmaAdil Öksüz'ü Serbest Bırakan Hakime SoruşturmaFETÖ imamı Adil Öksüz, darbe gecesi Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmış, mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.
Akıncı Üssü'nde Eğitim Gören 77 Kişi TutuklandıAkıncı Üssü'nde Eğitim Gören 77 Kişi Tutuklandı
'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksöz 109 Kez Yurt Dışına Çıkmış'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksöz 109 Kez Yurt Dışına ÇıkmışDarbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan tek sivil olan ve FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün, 109 kez yurt dışına çıktığı tespit edildi.
Elinden Gelen Neyse Onu YaptıElinden Gelen Neyse Onu Yaptı
Ezan ve Sela Sesleri Darbeci Hainleri Çıldırttı!Ezan ve Sela Sesleri Darbeci Hainleri Çıldırttı!Akıncı Üssü'ne 250 metre uzaklıktaki TUSAŞ Camii imamı, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı : Bizi bulamayınca minareye ateş açtılar.
Eski Tuğgeneral Coşkun'un Darbe Kalkışmasından Haberi Yokmuş!Eski Tuğgeneral Coşkun'un Darbe Kalkışmasından Haberi Yokmuş!
Başbakan Yıldırım: Akıncı Üssü KapatılacakBaşbakan Yıldırım: Akıncı Üssü KapatılacakBaşbakan Yıldırım, “Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacak ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer hâline getirilecek.” dedi.
Akıncı Üssü'nde Büyük Temizlik!Akıncı Üssü'nde Büyük Temizlik!
Darbecilerin Akıncı Üssündeki Zafer Hazırlığı!Darbecilerin Akıncı Üssündeki Zafer Hazırlığı!15 Temmuz’da yaptıkları darbe girişimi bertaraf edilen cuntacıların, bu girişimleri başarılı olsaydı basın açıklaması yapacakları salonu bile hazırladığı ortaya çıktı.
Akıncı 4. Ana Jet Üssü'nde Operasyon Sona ErdiAkıncı 4. Ana Jet Üssü'nde Operasyon Sona Erdi

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİLAile, her toplumun temeli iken.. Ailelerin dağılmasına davetiye çıkarmak şeytanlığı...RAMAZAN ÇELİKAL“Çelik dişliler arasında direnen insanlığın” kalesi: AnnelikMUHAMMED OKÇUKolonyal miras ve askeri iktidar arasında Mali’de devlet kriziZEHRA TÜRKMENMedine’de bozulan sessizlik: Suriye Direnişinin sessiz çığlığıSİNAN ÖN“Katı olan her şey buharlaşıyor!”
  • İSMAİL CEYRANHayvan sevgisinden ideolojik sapmaya: Fıtratın aşındırılmasıMURAT KAYACANA`râftakiler ve cennetliklere hitabıMURAT AYAR“Foucault Sarkacı”nda köpekleşme sorunuGÜNAY BULUT''Kamerun'da durmuştu zaman''NİMET ORBAYColani'den Şara'ya Ahmed’in sireti
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Meleklere "Adem´e secde edin" demiştikMeleklere "Adem´e secde edin" demiştik
  • Joe Sacco ve Filistin çizgi romanıJoe Sacco ve Filistin çizgi romanı
  • MAZLUMDER: Özbek Alim Musa Salih’in iade edilmesi işkenceye teslim etmektirMAZLUMDER: Özbek Alim Musa Salih’in iade edilmesi işkenceye teslim etmektir
  • Atıf Necib davasında 2. duruşma: Firari suçlular gıyaben yargılanacak Atıf Necib davasında 2. duruşma: Firari suçlular gıyaben yargılanacak 
  • Esed rejimi tarafından alınkonan çocuklar ailelerine kavuştuEsed rejimi tarafından alınkonan çocuklar ailelerine kavuştu
  • Katar, savaşın başından bu yana Hürmüz Boğazından ilk LNG sevkiyatını yaptıKatar, savaşın başından bu yana Hürmüz Boğazından ilk LNG sevkiyatını yaptı
  • Türkiye’nin hava sahasından 33 milyar liralık rekor gelirTürkiye’nin hava sahasından 33 milyar liralık rekor gelir
  • İşgalci İsrail ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırı düzenlediİşgalci İsrail ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırı düzenledi
  • İran-ABD müzakeresinde çıkmaz: İki taraf da hayır dediİran-ABD müzakeresinde çıkmaz: İki taraf da hayır dedi
  • Ölümcül Dostluklar: Körfez monarşileri ve Amerikan himayesinin bedeliÖlümcül Dostluklar: Körfez monarşileri ve Amerikan himayesinin bedeli
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Meleklere "Adem´e secde edin" demiştik
    • Joe Sacco ve Filistin çizgi romanı
    • MAZLUMDER: Özbek Alim Musa Salih’in iade edilmesi işkenceye teslim etmektir
    • Atıf Necib davasında 2. duruşma: Firari suçlular gıyaben yargılanacak 
    • Esed rejimi tarafından alınkonan çocuklar ailelerine kavuştu
    • Katar, savaşın başından bu yana Hürmüz Boğazından ilk LNG sevkiyatını yaptı
    • Türkiye’nin hava sahasından 33 milyar liralık rekor gelir
    • İşgalci İsrail ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırı düzenledi
    • İran-ABD müzakeresinde çıkmaz: İki taraf da hayır dedi
    • Ölümcül Dostluklar: Körfez monarşileri ve Amerikan himayesinin bedeli
    • “Çelik dişliler arasında direnen insanlığın” kalesi: Annelik
    • Tarihten tâlihe uzanan hat: Hicaz Demiryolu
    • Batılı uygarlık ve tarih tezlerinin eleştirisi
    • Mülteci düşmanlığından Ak Parti saflarına uzanan savrulma
    • Bingöl’den Gazze’ye uzanan bir tanıklık