1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AK Partili belediyeler Gülşen gibileri palazlandırmaktan vazgeçecek mi?
AK Partili belediyeler Gülşen gibileri palazlandırmaktan vazgeçecek mi?

AK Partili belediyeler Gülşen gibileri palazlandırmaktan vazgeçecek mi?

"Gülşen" isimli İslam düşmanını yaptığı rezillikler birilerine ders olmuştur herhalde!

26 Ağustos 2022 Cuma 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Gülşen’in İmam Hatiplilere hakareti ardından tutuklanması AK Partili belediyelerce yıllardır halkın değerlerini yozlaştıran eserler icra eden şarkıcıların palazlandırılması meselesini tekrar gündeme getirdi.

Zihniyet olarak Gülşen’den pek bir farkı bulunmayan isimler on binlerce lira ücretlerle AK Partili belediyelerin programlarında arz-ı endam ediyor.

Yakın zamanda Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Gül Festivali’ne davet edilen bir şarkıcının İslami çevrelerce protesto edildiği için program iptal edilmek zorunda kalınmıştı. Program iptalinin ardından söz konusu şarkıcı ve zihniyet kardeşlerinin İslami değerlere olan sığ bakış açısı ortaya dökülmüştü.

AK Partili belediyeler bu yozlaştıran isimlere para kazandırarak onları yanlarına çekmeyi ya da bir popülarite kazanmayı arzuluyorlar ise bunun gerçekleşmediği çok açık. Bu isimler palazlandırılarak ve meşrulaştırılarak ancak toplum daha kötü bir noktaya sevk ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birkaç sene önce yaptığı bir konuşmada “Kültürel iktidarımız konusunda sıkıntı var” sözünü hatırlatarak bu tarz etkinliklerle kültürel iktidarının kazanılamayacağının altını çiziyoruz.

Belediyeler artık sahnelerini ve kültürel etkinliklerini, seküler insanlardan oy alamama kaygısını bir kenara bırakarak, ahlaklı işlere ayırmalılar.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum