1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Afyonkarahisar’da işlenen büyük suç!
Afyonkarahisar’da işlenen büyük suç!

Afyonkarahisar’da işlenen büyük suç!

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezindeki “Cumhurbaşkanları Köşesine” Atatürk’ün koyulmaması sol-Kemalistleri öfkelendirmiş!

03 Mart 2022 Perşembe 11:05A+A-

HAKSÖZ HABER

İddiaya göre Afyon’daki Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Cumhurbaşkanları Köşesi’nde Atatürk’ün fotoğrafı eklenmemiş. Konuyu sosyal medya hesabından duyuran CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, yetkililere seslenerek duruma tepki göstermiş.

Bütün dünya Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimini konuşurken sol-Kemalistlerin gündemi hiç değişmiyor! Afyonkarahisar’daki halk eğitim merkezinin Cumhurbaşkanı Köşesini takip edip bunu gündemleştirmeye çalışmak küçük hesapların insanı olmaktır. Yazık gerçekten, böyle malayani işlerle zaman harcayan insanları görmek üzücü…

Birgün vb. yayın organlarının da tepkilerini ortaya koydukları bu büyük suç(!) aynı zamanda büyük bir açmaza sahip.  Burcu Köksal tarafından sosyal medyada paylaşılan görselde Atatürk’ün fotoğrafı yer almıyor doğru. Ancak Türkiye’de ilk defa halk seçimiyle Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyib Erdoğan da “Cumhurbaşkanları Köşesine” dahil edilmemiş.

whatsapp-image-2022-03-02-at-21-27-29.jpeg

Bu durumu dile getirmeyip Atatürk’ün yokluğuna dikkat çeken CHP’liler belki de sehven yapılmış bir işle meşgul olduklarının farkında bile değiller! Neyse biz işimize bakalım ve gerçek gündemlere odaklanalım. Sol-Kemalistler kendilerini oyalamaya devam etsinler!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum