1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış!
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış!

Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış!

Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından “Cumhurbaşkanı Yardımcısı” sıfatıyla takdim ediliyor…

19 Mayıs 2023 Cuma 17:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Seçim akşamı yaptığı provokatif açıklamalarla gündem olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aynı tutumunu devam ettiriyor. 2. tura kalan seçimler için mitinglerini İstanbul sınırları tutacak olan İmamoğlu'nun Maltepe mitingi için basın mensuplarına bilgilendirme mesajı gönderildi. Mesajda, "İBB Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı Ekrem İmamoğlu" ifadesini kullandı.

fwflnaoxoaew4of-1.jpg

Seçimlerde alınan hezimet sonuçlar CHP cephesinin ayarlarını iyice bozmuş anlaşılan. İmamoğlu hala “önde” olduklarının düşünüyor olmalı ki kendisini “Cumhurbaşkanı Yardımcı” zannediyor. İstanbul’a elle tutulur hiçbir hizmet yapmayan İmamoğlu’nun ittifak içi çatışmalar sebebiyle verilen “makamı” çok sahiplenmesi belediyedeki koltuğunun da sallantıda olmasından mı kaynaklanıyor acaba?

Yoksa Ekrem İmamoğlu 19 Mayıs sebebiyle kendini bir günlük Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı ilan etti? Her ne şekilde olmuş olursa olsun insanın elde edemediği bir makamı kendisine yakıştırması kadar komik ve bir o kadar da üzücü bir şey yok… Allah akıl fikir nasip etsin!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum